Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a volt barátom hamis profilokkal figyel engem?

Figyelt kérdés
Írni nem írt róla. Most nem fejteném ki, de tudom hogy ő csinálta azt a hamis Facebook profilt. A szakításunk után készült az az oldal és kamu képekkel van tele. Ezzel az idegen profillal lájkolja saját magát is. Megvan rá az okom hogy néha ránézzek az adatlapjára, de nem az hogy ő érdekel engem.
2019. jan. 16. 11:41
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Mit jelent az, hogy figyel téged? Ha korlátozva van az elérésed idegenek számára, akkor te döntöd el, mit lát.
2019. jan. 16. 11:48
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Tiltsad le a hamis profilokat és a posztjaid, képeid ne legyenek nyilvánosra állítva, nem az, hogy hol tartózkodsz, kivel vagy stb.
2019. jan. 16. 11:49
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Ne nyilvánosan ossz meg.

Ami nyilvános, azt az nézi akarja, semmit nem tehetsz.

2019. jan. 16. 11:52
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Függeszd fel a profilod két hétre. Abbahagyja, ha nincs mit nézni.
2019. jan. 16. 12:00
 5/9 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem meg te gondolsz túl sokat magadról. Nem te vagy a világ közepe, h mindenki téged figyeljen.
2019. jan. 16. 12:53
 6/9 anonim ***** válasza:
40%
Tehat ugy erzed hogy leskelodik utanad mialatt te utana leskelodsz :D. Vilagos.
2019. jan. 16. 12:53
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Felnőtt párkapcsolatok - tudod, hogy ez mit jelent? Nem azt, hogy agyilag ott tartotok, hogy kukkoljátok egymást a közösségi oldalakon, meg fake profilokat gyártotok.
2019. jan. 16. 13:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor mi van, ha figyel? Lesz valami károd belőle? Te is figyeled, tehát nem lehet egy szavad sem. Én a helyedben nem foglalkoznék vele. Had nézzen...
2019. jan. 16. 14:07
 9/9 anonim ***** válasza:
91%

Ja, hát úgy gondolod meg van az okod, hogy ránézz az adatlapjára. De ezek szerint ő is úgy gondolja neki is megvan az oka, hogy ránézzen a tiédre. De szerinted neked szabad, neki nem.

Mit csinálj? Nőj fel ..

2019. jan. 16. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!