Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem szép szó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem szép szó a "párom" kifejezés?

Figyelt kérdés

Tiniként utáltam, ha valaki páromnak hívta a barátját. Pasim, csajom se szimpi már,régen se volt nagyon az.

Viszont így 20 felett annyira szép. Nekem attól van herótom, főleg mikor engem is "Asszony"-nak hívtak, jézusom... Ugye a férjem, feleségem még nem játszik... Nekem a szívem, nyuszim ilyenek nyálasak.

Úgy látszik öregszem :)

A mádik amikor herótim van, mikor Anyának, Apának hívják egymást.

2019. febr. 12. 21:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tinik,sajnos huszon éveses meg már 30 40 esek is olyan kapcsolatokban mondják h párom,h max azért vannak együtt mert ho végén könnyebb kijönni és néha van ingyen szex is..

40N

2019. febr. 13. 00:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem tiniként is tetszett a kifejezés, persze nálunk idősebbekre, tinik között picit nevetséges. De nagyon tetszik a mögöttes tartalma. Inkább ez, vagy az, hogy társam (az is szép sztem), mint hogy 20+, 30+ évesen "partnerem" (mintha kb. szexpartner lenne), pasim/csajom (mint a tiniknél / mintha nem lenne komoly... ennek rosszabb verziója a f...im, kanom és társai), anya/apa (jézuska... nem egymás szülei vagyunk), asszony/uram...

ill. nekem a kedvesem/életem/édesem egymás becézésére oké, de alig ismert ismerősök körében, ha vki így hivatkozik a párjára, az nekem elég nyálas.

2019. febr. 13. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!