Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha együttlétkor nem tudtok teljesen izgalomba jönni, es emiatt az aktus is elmarad, az a partner miatt van, ugye? Mert nem eleg vonzó? A tobbi csak szépítés, hogy izgultatok stb, mert nem akarjatok megbántani a not.
folyamatosan sportolsz ...azt mondod.
Ha bizonyos szinten van az a súlyfelesleg, akkor kérd ki egy normális edzőnek a tanácsát.
Nem dohányzik es egyaltalan nincs elhízva, ellenkezőleg.
Sokadik randin, együtt töltött hétvégén. Minden körülmény adott volt, hogy el tudjunk lazulni.
Csinaljatok sotetben, akkor tobb marad a fantaziara, legalabbis az elso alkalommal.
Bar en hiresen nem birom a tulsulyosakat, de ez inkabb tudatos dontes, nem befolyasolna a sex-et. A 10 kilo meg akar hatareset is lehet, meg akkor is, ha rosszul oszlik el. Nem gondolom, hogy veled van a gond kerdezo, csak valamiert ilyen pasikat vonzol be folyamatosan. De nobol vagy, tedd oda magad es nem marad az ember fabol. Nyugodtan lehet vadulni, ne fogd vissza magad, biztos meglesz az eredmenye.
42F
Hat neha kételkedem, hogy tenyleg az vagyok.
Amugy megkérdeztem tole, hogy mit csinalok rosszul, de azt mondta, hogy semmit.
Nem tudom, mar belefásultam, nekem ez nem er ennyit, nem nekem valo ez az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!