Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha együttlétkor nem tudtok teljesen izgalomba jönni, es emiatt az aktus is elmarad, az a partner miatt van, ugye? Mert nem eleg vonzó? A tobbi csak szépítés, hogy izgultatok stb, mert nem akarjatok megbántani a not.
Figyelt kérdés
2019. febr. 11. 19:34
21/43 anonim válasza:
Mi a baj veled? Komolyabb testi hiba? Pl égési sérülés, vagy bőrbetegség? Ha csak annyi hogy kicsi a melled, azt felejtsd is el hogy hiba lenne...
22/43 A kérdező kommentje:
Hajas vagyok es az arcom sem szep. Egy szóval nem vagyok valami nőies, ami ismet bebizonyosodott.
En itt feladom. Nekifutottam vagy ezerszer a dolognak, de nem ment. Keves vagyok. Pont.
2019. febr. 11. 20:21
24/43 A kérdező kommentje:
Kb 10 kilo felesleg.
2019. febr. 11. 20:25
25/43 anonim válasza:
Annyi nekem is van. A férjemével egy cirkuszsátrat meg lehetne támasztani ha beindul. Ez nem lehet indok egy normális lelkületű férfinél. Mondjuk ha egy 100kilós bálna lennél az esetleg.
26/43 anonim válasza:
10 kiló még nem olyan nagyon durva. leadni se telik évekbe. ha zavar a helyzet, akkor fogyj le.
de egyébként 10 kiló felesleg ruhában is látszik, szóval nem érhette meglepetés egyik barátodat se. arcod szintúgy.
27/43 anonim válasza:
Az nem hájasság, meg ruhán keresztül is látszódik. Ahogy az arcod is látja ruhában. Nem veled van a baj.
28/43 anonim válasza:
azért ha valakin igencsak van felesleg az ruhán keresztül is látszik, nem lehet mindent eltakarni.
De legyünk őszinték, nem biztos, hogy ha lekerül a ruha...utána is vonzó lesz...ez megesik. Az álló f...asz simán lekonyulhat.
29/43 anonim válasza:
Ne butáskodj! 10 kiló még jól is néz ki ha arányosan oszlik el rajtad. De ha zavar akkor nagyon hamar le is tudod ügyeskedni sok zöldség és diéta mellett.
30/43 A kérdező kommentje:
Nem arányosan oszlik el sajnos. Es folyamatosan diétázok meg sportolok, ennel jobb nem lesz, elértem a szélső határomat.
2019. febr. 11. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!