Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kormány abszolút nem kedvez a csúnya férfiatlan férfiaknak?
Állandóan Család Család Család, mindent megkapnak, de mi van a csúnya férfiakkal akik próbálkoznak 30 felett nőt találni de abszolút minden nő csak barát zónában teszi már mindent próbáltam de hiába..
Annyira kíváncsi lennék, melyik ez az ország szerinted. :D
Most komolyan elvárnád, hogy azért is dolgozzunk, hogy az ilyen pasik kapjanak támogatást az adónkból?!
Vagy hogy gondolod? Esetleg alapítványon keresztül? Adó 1%? :D
Angliában kapott egy ismerősőm, mikor kint dolgozott és egyedül élt. Nem tudom országos vagy önkormányzati szintű, de valami 80-100 euró között kapott ezzel a címszóval támogatást, amit lakhatásra költhetett.
Utána nem néztem, mivel engem ez nem érint.
32/f
(Túl azon, hogy egyrészt gyakorlatban a családosok előtt is csak elhúzzák a mézesmadzagot ezekkel a "támogatásokkal", másrészt nekem sincs gyerekem és nem is lesz:)
A kormány érdeke, hogy minél több gyerek szülessen, minél több új család alakuljon, szerintem elég nyilvánvaló okokból. Persze, hogy a család lesz a legfontosabb..
Egyébként mit akarnál? Szingliségi támogatást? Vagy mit tudna csinálni az állam ezekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!