Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit irjak a srácnak aki más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit irjak a srácnak aki más lánnyal jött össze helyettem es nekem baráti alapon ömleng rola?

Figyelt kérdés

Ismerkedtünk. Nekem ő tetszett, de első tali után folyamatosan csak a chatelésnél maradt es kihuzta magát a 2.randi elől de ez mellett folyamatosan kedves volt velem, bokolt, hamis reményeket tartva bennem.

Egy idő mulva kezdett elegem lenni, felhoztam témába hogy udvarol nekem más (ami nem igaz), de kivancsi voltam hátha feléled benne valami vadászösztön irányomban, vagy legalább hat e rá.

Nos totál közömbös maradt, nem mozdult meg benne semmi, ugyanugy kedves baráti maradt velem továbbra is.

Mindig azzal hülyitett h csak velem chatel. De miutan en elkezdtem irkalni más pasikrol, igy ő is elkezdett egy csajrol h kit fűz éppen, tőlem kert tanacsot arra is hova vigye randira.

Most meg ecseteli hogy pozitivan alakul, reméli beleszeret stb, közben meg egy megunt es kidobott gyerekes anyárol beszél.

Most hogy mit irjak neki ezekre hogy ne én legyek az égő a szemében hogy "elbuktam", en nem kellek, es rosszul esik, hanem probalnék megmaradni emelt fővel hogy lesz.rom, en is közömbösnek lenni, sok sikert kivanni, es lehetoleg nem most kilepni, mert akkor egy az egybe le lehet vágni hogy ugy fogom fel hogy en vagyok a szerencsetlen aki helyett mast valasztottak es tipli van.

Szoval mi a sz.rt irjak neki mikor itt ömleng az első csokjukrol meg h milyen gentleman vele etterembe hivja stb, hogy ne ugy nézzen ki h engem ez bant. De mégis vegye a lapot es haggyon békén ilyenekkel?

2019. febr. 10. 14:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez neked kellemetlen, akkor semmit ne írj, hagyd a fr@ncba.
2019. febr. 10. 14:56
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj mindenre reagálni. Én a helyedben sok boldogságot kívánnék neki, aztán mennék a dolgomra. Ha ott maradsz vergődni azon, hogy miért nem te kellettél, azzal nem leszel előrébb, csak az idődet vesztegeted. Na meg annak sincs értelme, hogy egy egyszerű féltékenység miatt rástartolj egy olyan pasira, akit ugyan talán megszerezhetsz ideig-óráig, de hosszútávon nem érdekled. Csak azért, hogy bebizonyítsd magadnak, hogy jobb vagy egy "megunt és kidobott gyerekes anyánál", ezért kár belemászni az ő boldogságukba. Szóval inkább tipli.
2019. febr. 10. 14:57
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
He neked ez az egész nem jó, akkor hagyd abba. Csak ne írj neki többet és kész.
2019. febr. 10. 14:59
 4/17 anonim ***** válasza:
77%

egy megunt es kidobott gyerekes anyárol beszél.

És arról nyilván az a szegény nő tehet, hogy lelépett az apuka. Hogy benned mennyi empátia van...lehet pont ezért azt a nőt szereti, nem pedig téged, mert utálatos vagy.

2019. febr. 10. 15:07
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
te tipikus ostoba p**csa vagy. bekamuzod h mas pasikkal kavarsz aztan csodalkozol ha egy masik novel jon ossze. egyezer az eletben lehetnel oszinte, megirod neki, hogy hagyjon beken. de te olyan embernek tunsz aki szeret szenvedni a sajat hulyesegetol szoval kb mindegy mit tanacsolunk mert te imadsz a sertodottsegedben vergodni.
2019. febr. 10. 15:18
 6/17 Rockarc ***** válasza:

#4-es

Szerintem az egy idezett mondat volt a "lovagtol".

Kerdezo. Ird meg neki, hogy mivel koztunk mar nem lesz semmi, ezert tovabblepsz. Ebbe pedig azt kepzel bele, amit akar. Tuti azt gondolja, hogy egy masik ferfi van a dologban, amekkora eszleny.

42F

2019. febr. 10. 15:33
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Egyet kell értsek a 4-es válaszolóval. Én is inkább választanék egy "megunt, és kidobott" gyerekes anyát, mint egy ilyen rosszindulatú szipirtyót.
2019. febr. 10. 15:35
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

"lehetoleg nem most kilepni, mert akkor egy az egybe le lehet vágni hogy ugy fogom fel hogy en vagyok a szerencsetlen aki helyett mast valasztottak es tipli van."

Minek színjátékot játszani? Ettől még a tények tények: te nem kellettél neki. Na és? Ettől te még nem leszel kevesebb. De ettől a szánalmas viselkedéstől igen. Szégyellheted magad amiatt is, ahogy arról az anyukáról beszéltél. Remélem, az élet majd megmutatja neked azt az oldalt is, és valaki neked mondhatja akkor ugyanezeket a szavakat.

2019. febr. 10. 15:43
 9/17 anonim ***** válasza:
"Hali! Köszönöm, hogy megmutattad, milyen átlagos srácnak lenni és milyen voltam én is régebben pár sráccal. Örök hálám!"
2019. febr. 10. 16:14
 10/17 A kérdező kommentje:

Itt ilyen sok az egyedulallo anya, hogy mindenki besértődött? :D

Okes. Csakazert is képben maradok ezek után ;)szorakozom majd egy kicsit en is a sraccal, ahogy ő tette velem. Ezt érdemli.

2019. febr. 10. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!