Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rairok messengeren, egybol latni fogja, ha nem az ismerosom?
Nekem is írt valami faszi, hogy milyen megnyerő kisugárzásom van (egy kép alapján), és hogy ő olyan magabiztos, megnyerő alakokat keres a munkájához, mint amilyen én vagyok. :D
Kb 1 hónappal később vettem észre.
Igen, ahogy írják is, engedélykérésként fog megjelenni. Lehet látni,hogy ki írt, de azt,hogy mit csak akkor ha engedélyezi, elfogadja.
Ettől még nem leszel az ismerőse, de az jelzésértékű ha nem fogadja el, vagy túllép rajta. Bár van olyan aki ezekkel az idegenektől kapott engedélykérésekkel nem foglalkozik.
Inkább -ha már ilyen szándékod van- jelöld ismerősnek.H Igy legalább nem kell első lépésben magyarázkodnod. Jelzésértékű lesz ha visszajelez, vagy nem, esetleg rákérdez honnan ismeritek egymást.
Engedélykérésekbe kerül. Az üzenet is látható, de el kell fogadni, hogy válaszolni tudjon.
Néha értesítés sem jön az ilyen üzenetekről. Nekem egy szintén lány szaktársam írt valami tárggyal kapcsolatban, 1,5 múlva vettem észre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!