Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha rairok messengeren, egybol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rairok messengeren, egybol latni fogja, ha nem az ismerosom?

Figyelt kérdés
😂

2019. febr. 9. 23:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehetséges :-D
2019. febr. 9. 23:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Konkretabb valasz? 😂
2019. febr. 9. 23:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Értesítést fog kapni róla, legalábbis kellene. Engedélykérésekbe fog menni az üzi.
2019. febr. 10. 00:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan, hogy egészen konkrétan 2 évvel később vettem észre egy üzenetet, mert először írt az akkor frissen megismert srác messengeren, és csak utána jelölt ismerősnek. Szegény arra a hétvégére el akart hívni randizni... Mire észrevettem már menyasszony voltam. Ez évekkel ezelőtt volt, azóta kapok valamilyen külön értesítést, ha olyan ír, aki nem ismerősöm.
2019. febr. 10. 00:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem is írt valami faszi, hogy milyen megnyerő kisugárzásom van (egy kép alapján), és hogy ő olyan magabiztos, megnyerő alakokat keres a munkájához, mint amilyen én vagyok. :D

Kb 1 hónappal később vettem észre.

2019. febr. 10. 00:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Én azt se tudom hol kell ezekez megnézni... régebben megtaláltam de multkor nem... pedig jött valami értesítés hogy kaptam üzenetet, de nem találom...
2019. febr. 10. 01:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen, ahogy írják is, engedélykérésként fog megjelenni. Lehet látni,hogy ki írt, de azt,hogy mit csak akkor ha engedélyezi, elfogadja.

Ettől még nem leszel az ismerőse, de az jelzésértékű ha nem fogadja el, vagy túllép rajta. Bár van olyan aki ezekkel az idegenektől kapott engedélykérésekkel nem foglalkozik.

Inkább -ha már ilyen szándékod van- jelöld ismerősnek.H Igy legalább nem kell első lépésben magyarázkodnod. Jelzésértékű lesz ha visszajelez, vagy nem, esetleg rákérdez honnan ismeritek egymást.

2019. febr. 10. 10:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Talán igen, talán nem. Attól függ, hogy észreveszi-e az engedélykéréseknél, ahogyan ezt korábbi hozzászólók is írták. Nagyon sokan nem nézik, azt se tudják, hogy van ilyen, ezért előfordul, hogy csak évekkel később veszik észre az üzenetet.
2019. febr. 10. 11:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Engedélykérésekbe kerül. Az üzenet is látható, de el kell fogadni, hogy válaszolni tudjon.

Néha értesítés sem jön az ilyen üzenetekről. Nekem egy szintén lány szaktársam írt valami tárggyal kapcsolatban, 1,5 múlva vettem észre...

2019. febr. 10. 11:51
 10/10 anonim válasza:
Ha még soha nem ìrtatok egymásnak, az engedélykérések közé megy. Ha mår igen, és később törölted, nem látszik.
2019. ápr. 6. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!