Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó az, ha ír valaki neked messengeren, és nem nézed meg?
Most mindenki őszintén nézzen magába, és őszintén válaszoljon. Melegek közti ismerkedésről van most szó. Miért jó az, ha ír valaki neked messengeren, és nem nézed meg? Pedig fent vagy, elérhető vagy, de lesz*rod azt amit neked írnak? Miért kell ezt csinálni a másik féllel? Örömet okoz, hogy a másikat a bizonytalanságba sodrod? Ha meg is nézed, akkor miért nem válaszolsz? Nem hiszem, hogy az ujjaid leszáradnak, ha válaszolsz, vagy legalább annyit írsz, hogy bocs, de most nem érek rá. Nem kell azokkal a válaszokkal jönni, hogy mert biztos fontos dolga van az illetőnek. Nemhiszem hogy annyira fontos lehet az a dolog, hogy közben folyamatosan fent van messengeren.
Normális válaszokat várok. Köszönöm
Ha attol elbizonytalanodsz h valaki online van, es nem nezi meg rogton amit neki irtal, akkor ott nem a masik felben van a hiba..
mellesleg csak azert irtad ezt az uzenetwt h panaszkodj? mert elegge ugy nez ki.
Azt szemely szerint enis ugy gondolom hogy ha valaki megnezi, mar illik valaszolni, epp ezert ha nem erek ra vagy nemtudok odafigyelni, nemis nezem meg.
Attol h online attolmeg lehet cseszettul nem er rad mert epp haldokli vagy nemtudom, de az nemis a te dolgod, szoval ne hisztizz itt mint egy kamgorcsos tinilany.
Nem feltétlen fontos dolga van, csak nálad fontosabb. Vagy nincs kedve épp veled beszélni. Vagy nem is online csak annak mutatja a rendszer, mert bejelentkezve maradt. Honnan tudjuk, hogy ő épp miért nem válaszol? Kicsit hisztisnek tűnsz a kérdésed alapján, lehet ez az oka. :D Ha ennyire zavar, akkor mondd meg neki neki is.
22/F
Én a másik oldalon vagyok. Vannak azok a helyzetek, amikor egyszerűen zaklatnak, és inkább nem nézem meg..
Példa: Volt egy srác, aki megtalált facebookon. Viszont hamar kiderült, hogy ő csak szexet akar, én viszont kapcsolatot. Mondtam, hogy akkor kár húzni egymás idejét. Ő viszont továbbra is irogatott, már rá se mentem hetekig az üzikre, mégis folytatta. Egyszerűen vannak szituációk, amikor valaki értelmetlen, ignorálni viszont nem szoktam.
Ez egyáltalán nem kivetíthető a melegség témára. Én is vagyok úgy, hogy mondjuk konkrétan egy ember miatt belépek mert írnom kell neki, és közben valaki rám ír, hogy mizu, de tudom hogy arra már nincs időm/alkalmam hogy neki is írjak. De nem felejtem el hogy majd később válaszoljak! Az pedig rosszabb, ha megnézem, ő látja, hogy elolvastam ("Látta") de nem írok vissza, akkor már joggal is sértődik meg.
Nem kell többet látni ebbe, mint ami. Ha gyanakszol, hogy egy srác konkrétan ezt teszi, kérdezz rá tőle.
Nem szoktam kilépni Messengerről soha, mert ha vészhelyzet van, a helyzet más és szükséges lehet az azonnali reakció. De ha nincs vészhelyzet, én azt gondolom, igenis tiszteletben kell tartani, hogy lehet fontos dolga a másiknak. Amikor pl. mással beszélgetek, és kapok egy üzit, mindig elolvasom, de ha nem vészhelyzet, nem állok le trécselni, mert azzal a másikat bántanám meg.
És én is így állok hozzá. Ha valaki nem válaszol, akkor valószínűleg éppen nem tud válaszolni valamiért. Persze biztos van, aki nem akar. De abban én is hibás vagyok. Benne meg lehetne gerinc, hogy kimondja, ez más kérdés.
De szerintem nem ilyen szörnyű dolog ez.
És eddig akárkit kérdeztem meg, ezt a megoldást tartotta korrektnek. Mert többen joggal nehezményezték, hogy elolvasom, de nem válaszolok. És elmagyaráztam nekik, hogy azért, mert épp mással foglalkozom, és annak a másik embernek is van lelke, és nem örülne neki, ha elkezdenék trécselni, mialatt elvileg vele foglalkozom. Mert mikor beszélek valakivel, rá koncentrálok.
Ha meg vészhelyzet, az nyilván egészen más, ezért is olvasom el mindig.
Ezért is vagyok elérhető messengeren és telefonon 24 órában. HA este vagy kora reggel van gond, nyilván hívni szoktak.
Nyilván a kérdező sem érezné jól magát, ha valaki vele beszélgetne és minden kis üzenetre elkezdene a beszédpartnere válaszolni.
Van még egy okom is. Olyankor sem szoktam válaszolni, ha tudom, hogy hamarosan személyesen találkozunk, mert sokkal könnyebb úgy megbeszélni.
Szóval... Úgy általában azért nem válaszolnak emberek, mert mindenkinek van egy rangsora az adott pillanatban, hogy mik a legfontosabb ügyek. Valakinek fontos az, hogy mindenre válaszoljon, folyamatosan kommunikáljon mindenkivel. Ezeknek az embereknek is érthető az álláspontja. De valakinek nem ez áll a fontossági sorrend elején. És szerintem nem kellene ezt támadásnak felfogni.
Nyilván vannak, akik szándékosan csinálják, de a többség nem ezért teszi. Nekem pl. a fontossági sorrend elején az áll, hogy az adott helyzetben teljes lényemmel ott legyek. És szerintem elvárható, hogy elfogadják, hogy más emberekkel is szeretnék foglalkozni, és néha jól esne, ha tiszteletben tartanák azt is, hogy nekem fontos a szeretteimen kívül a másokra való odafigyelés is. És ha másra figyelek, nem fogok egy harmadik embernek is válaszolgatni, mert taplóság vele szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!