Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó az, ha ír valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az, ha ír valaki neked messengeren, és nem nézed meg?

Figyelt kérdés

Most mindenki őszintén nézzen magába, és őszintén válaszoljon. Melegek közti ismerkedésről van most szó. Miért jó az, ha ír valaki neked messengeren, és nem nézed meg? Pedig fent vagy, elérhető vagy, de lesz*rod azt amit neked írnak? Miért kell ezt csinálni a másik féllel? Örömet okoz, hogy a másikat a bizonytalanságba sodrod? Ha meg is nézed, akkor miért nem válaszolsz? Nem hiszem, hogy az ujjaid leszáradnak, ha válaszolsz, vagy legalább annyit írsz, hogy bocs, de most nem érek rá. Nem kell azokkal a válaszokkal jönni, hogy mert biztos fontos dolga van az illetőnek. Nemhiszem hogy annyira fontos lehet az a dolog, hogy közben folyamatosan fent van messengeren.

Normális válaszokat várok. Köszönöm

2018. aug. 24. 16:52
1 2
 11/14 anonim válasza:
91%

Mivel le akar koptatni... nem vagy számára elég fontos...

Bocs ha kicsit durva lett 😕

2018. aug. 25. 01:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Aki ilyet csinál, attól hiába kérdezed, miért csinálja. Én is belefutottam már ilyenbe. Kényelmes ez neki így, és nem érdekled különösebben, főleg, ha látja is (és a facebook ugye mutatja neked, hogy elolvasta, csak nem válaszol). Érdemes ignorálni inkább.
2018. aug. 25. 08:09
 13/14 anonim ***** válasza:
41%

Arra nem gondoltál észkombájn, hogy NINCS fenn messen?

Engem is 95%-ban aktívnak jelez, mert a wifi online-nak mutat, csak épp rohadtul nem is nyúlok a telefonomhoz.

Éjszaka is "fenn vagyok", aztán kb. alszom este 10-től reggelig.

2018. aug. 25. 15:49
 14/14 anonim válasza:

Annak nem válaszolok, akit nem csípek, és nem akarok beszélgetni vele. Ezzel mindenki így van.

Vagy néha nagy kegyesen odaböfögök neki egy-két szót, mert lusta vagyok egyenesen megmondani hogy hagyjon békén. Sajnos így megy ez.

Ha velem csinálják, veszem az adást, és nem kezdeményezek vele több beszélgetést, tedd ezt te is.

2019. ápr. 6. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!