Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy tanáromba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy tanáromba aki egy másik suliban tanit (ahova jártam). Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom a telefonszámát, tudom hogy melyik faluban lakik, tudom hogy hova szokott járni. tudok róla sokmindent. elég jól elvoltunk csak kirúgtak a suliból.. december óta 70km-rel arébb járok suliba.Ez már nem számit tanár diák szerelemnek, vagy mégis?

amikor minden nap találkoztam vele remegett a lábam, a szivem hevesen vert,levert a viz és csak vigyorogni tudtam :$

mit tegyek hogy megszerezzem magamnak a tanárt? én 18 vagyok, a tanár 28

2010. júl. 1. 01:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Remélem nem ért nagy csalódás (nem volt sértő vagy feleslegesen durva), vagy ha igen, remélem nem keserített el nagyon. Kellemes nyarat kívánok majd. Mi szeretnél lenni, mi érdekel általában? Én csak nemrég jöttem rá, milyen keveset tudok a világról (főleg a természet világára gondolok, jelenségek működése, természeti törvények). Nekem is elég furcsa volt a gyerek- és kamaszkorom, meg otthon a családban is csupa bizonytalanság volt (részegségek, verések, néha szinte minden nap), nem sok híja volt, hogy intézetbe ne kerüljek, de aztán mégsem. Szóval énbennem is volt sok szorongás, és ez sok felé elvitt engem és sok mindenbe keveredtem. De az iskola azért jó volt, meg a gyerekkönyvtár is, meg a könyvek, mert szerettem a fizikát meg az ilyen természeti dolgokat, úgyhogy végül nem lett nagy baj, a kíváncsiság elvitt engem jófelé, a tanárok is segítettek ebben, szóval végül szerencsém lett. Sajnálom, ha az előző iskoládban rossz volt a hangulat a tanárokkal, az első két osztályban nekem is rossz volt, át is kerültem egy másik iskolába. Remélem Te is boldog leszel.
2010. júl. 3. 01:48
 22/23 anonim ***** válasza:
Én telefonban nem tudok jól beszélni, ugyanúgy megmerevedem, mint élőben, szóval írásban (e-mailben vagy papírlevélben) sokkal jobban ki tudom fejezni magam, meg akkor kevésbé is jön zavarba az ember, van idő gondolkodni, több lehetőség van a másik fél meghallgatására is. Meg levélben részletesebben is lehet írni, mint szóban (legalábbis eleinte).
2010. júl. 3. 02:11
 23/23 A kérdező kommentje:
igen én is igy vagyok vele :D mondjuk nem mindig vagyok ilyen szégyellős tipus. :) amúgymeg neked is kellemes nyarat kivánok és örülök hogy a te sorsod jóra fordult.
2010. júl. 3. 02:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!