Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy tanáromba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy tanáromba aki egy másik suliban tanit (ahova jártam). Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom a telefonszámát, tudom hogy melyik faluban lakik, tudom hogy hova szokott járni. tudok róla sokmindent. elég jól elvoltunk csak kirúgtak a suliból.. december óta 70km-rel arébb járok suliba.Ez már nem számit tanár diák szerelemnek, vagy mégis?

amikor minden nap találkoztam vele remegett a lábam, a szivem hevesen vert,levert a viz és csak vigyorogni tudtam :$

mit tegyek hogy megszerezzem magamnak a tanárt? én 18 vagyok, a tanár 28

2010. júl. 1. 01:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
hihi:D Nincs kedved msn-en mesélni még ilyen vicces kis sztorikat:p
2010. júl. 1. 02:53
 12/23 anonim ***** válasza:
?<--lemaradt
2010. júl. 1. 02:53
 13/23 anonim ***** válasza:
dobtam üzit :)
2010. júl. 1. 03:21
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha csaj vagy és jó testű akkor gyere össze vele.Szexért protekciód lesz a továbbtanulásra :D
2010. júl. 1. 08:51
 15/23 anonim ***** válasza:
51%
írtam én is privit!!
2010. júl. 1. 12:14
 16/23 anonim ***** válasza:

Sok sikert kívánok Neked (mármint nem feltélenül a megszerzéshez, hanem ahhoz, hogy végső soron boldog légy, akár le kell mondani, akár nem).

Az hiszem én is, hogy nem számít tanár-diák szerelemnek (elmúltál 18, és nem tanít Téged).

Ha nagyon erősen függesz érzelmileg, és nagyon labilisnak érzed Magad egyébként is, akkor nem tudom, mit lehetne tenni. Szóval ha amúgy is erősen szorongsz (írtad hogy kicsaptak, gondolom valami szorongás vagy félelem vagy belső bizonytalanság vezetett el ide), akkor esetleg nem szabad nagy erővel ,,megszorítani'' a dolgot.

Ha nem függesz nagyon erősen érzelmileg, és a szerelmen kívül egy megalapozott barátság is van Köztetek, akkor lehet, hogy segít az, ha egyszerűen beszélsz vele.

2010. júl. 1. 14:09
 17/23 anonim ***** válasza:
heh, de jó lehet tanárnak lenni :D
2010. júl. 1. 17:34
 18/23 A kérdező kommentje:
igazából azért csaptak ki mert megvertem egy csajt sulin kivül (!!!:S) mert kamuzott A(!xD) tanárral kapcsan mert azt mondta hogy keresett engem a koleszba közben nem :D amúgyse birtuk a csajt... na mind1, meg azért is csaptak ki mert nem tudtam beérni első órákra..meg az osztályfőnököm mondta hogy kitudódott ez a tanáros dolog is... :SSS és amikor bejelentették hogy valszeg áthelyeznek másik suliba, aznap irtam a tanárnak egy sms-t h bocs ha kellemetlen helyzetbe hoztalak (ez volt reggel 6fele és ő rá egy percre már hivott is...de nem vettem fel!) igazából az a kellemetlen helyzetes dolog úgy volt hogy barátnőm mindenki előtt mondta hogy tetszik nekem az a tanár vagy ilyesmi.. de nem cikizett miatta senki, csak furcsa volt nekik merthogy nekem más az izlésem mint nekik xD
2010. júl. 1. 19:15
 19/23 A kérdező kommentje:

Ha csaj vagy és jó testű akkor gyere össze vele.Szexért protekciód lesz a továbbtanulásra :D

nem akarok abban a suliban továbbtanulni :D ott tök bunkó szinte mindegyik tanár és mindegyik odavan magáért mert hogy jajj villányiak :D közbe ugyanolyan szar emberek sőt náluk szarabb embereket még nem nagyon láttam :D pedig sok iskolában megfordultam már :P

2010. júl. 1. 19:16
 20/23 A kérdező kommentje:

pénteken írok majd neki sms-t hogy lenne-e kedve talizni. ha nem próbál meg felhivni vagy ha nem ir vissza akkor szerintem hagyom az egészet.. kitudja.. lehet már a számom is kitörölte:S

amúgymeg köszi a rendes válaszokat (: és a priviket:D

2010. júl. 1. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!