Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy tanáromba aki egy másik suliban tanit (ahova jártam). Mit tegyek?
Tudom a telefonszámát, tudom hogy melyik faluban lakik, tudom hogy hova szokott járni. tudok róla sokmindent. elég jól elvoltunk csak kirúgtak a suliból.. december óta 70km-rel arébb járok suliba.Ez már nem számit tanár diák szerelemnek, vagy mégis?
amikor minden nap találkoztam vele remegett a lábam, a szivem hevesen vert,levert a viz és csak vigyorogni tudtam :$
mit tegyek hogy megszerezzem magamnak a tanárt? én 18 vagyok, a tanár 28
a "cimet" elirtam -.- most vettem észre. szal
Szerelmes vagyok egy tanárba, aki engem nem tanitott,csak helyettesitett,de már nem abba a suliba járok...
igy érthetőbb ^^
Jaja, ez engem is érdekelne:p
19/L
aha, tanítottam általános suliban, de most visszaülök a másik oldalra (:
24F
Ohh, olyan kíváncsi vagyok, hogy hogy nézel ki=)
Amúgy mit tanítottál?
19/L
technikát meg életvitelt :D
voltak érdekes pillanatok, mikor úgy az arcomba mászott 3 kislány és már beszorítottak a szekrényhez, nem volt hová hátrálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!