Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismertétek meg jelenlegi párotokat?
Nem tudjuk! :D
Viccen kívül, valamikor 2012 magasságában lehetett, de nem emlékszünk. 3 éve találkoztunk újra, akkor nekem a neve miatt beugrott, hogy ismerem és ott erősködtem neki, hogy mi ismerjük egymást de nem tudtam megmondani, honnan. Kicsit se volt ciki :D
Végül tavaly ősszel elkezdtünk randizni, azóta együtt vagyunk.
Jókor jó helyen.
Én műtét után, a lakhelyemtől 150km- re távol gyógyfürdőztem három hétig, ott minden este volt táncrehabilitáció (szolid buli élőzenével, ahová eljártak a faluból is). Eredetileg már egy hónappal korábban kellett volna abszolválnom, de a munka miatt odébb halasztottam. Egy napon itt találkoztunk a párommal (aki pár hónap, és a férjem lesz). Könnyitő tényező volt, hogy aznap iagzán kicsiptük magunkat a csajokkal, csini ruhába bújtunk, mig legtöbbször mindenki farmerban, pólóban jár oda - utólag meg is jegyezte a párom, hogy ha igy vagyok felöltözve, lehet nem is akad meg a szeme rajtam).
A párom részéről is totál véletlen volt, hogy akkor épp ott volt. A párom zenész, dobol, a környéken mindenki ismeri. Igy mikor egy hires dobos tartott koncertet egy közeli helyen, és a koncert előtt észrevette, hogy elfelejtette a dobverőket, a páromhoz irányitották őt, aki elvitte neki kölcsönözni a dobverőit. Útban visszafele meg úgy gondolta, nem megy még haza, benézett a buliba, ahol találkoztunk, és zárás előtt 10 perccel felkért táncolni.
Bocsi, hogy hosszú lett, de számomra ez olyan romantikus sztori.
Netes társkereső oldalon.
Ahogy a nőim zömét is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!