Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartsak szerintetek szeretőt?
Férjemmel 6 éve vagyunk együtt, ő volt az egyetlen félfi az életemben, viszont igazából sosem élveztem a szexet. Felizgulni se nagyon tudok, és régebben sokat fájt is a közösülés. Egyébként minden tök jó ettől eltekintve, mert aranyos, szeretjük is egymást meg minden, de elgondolkodtam, hogy lehet, hogy jó lenne kipróbálni, hogy velem van a gond és csak nem tudom élvezni az intim együttlétet, vagy nem tudom.
Ti közös megegyezéssel tartanátok szeretőt?
Beleegyezés alatt nyitott kapcsolatra gondoltam.
Igen, tud róla a férjem, hogy nem élvezem az intim együttléteket, és már próbált sokmindent. Őneki viszont nagyon élvezetes.
Természetesen nem a háta mögött történik semmi, hanem közös megbeszéléssel.
"Most olyan irigy vagyok mindenkire, akiről olvasom, hogy milyen jó együtt lenni a párjával :/, "
Ez már csak emiatt sem lenne nyitott házasság.Te egy másik férfit keresel a férjed helyett valójában.Csak elhitetted vele ezt a nyitott maszlagot,ő meg be is vette.
"már próbált sokmindent"
És TE mit próbáltál? EGYÜTT miket próbáltatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!