Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tartsak szerintetek szeretőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartsak szerintetek szeretőt?

Figyelt kérdés

Férjemmel 6 éve vagyunk együtt, ő volt az egyetlen félfi az életemben, viszont igazából sosem élveztem a szexet. Felizgulni se nagyon tudok, és régebben sokat fájt is a közösülés. Egyébként minden tök jó ettől eltekintve, mert aranyos, szeretjük is egymást meg minden, de elgondolkodtam, hogy lehet, hogy jó lenne kipróbálni, hogy velem van a gond és csak nem tudom élvezni az intim együttlétet, vagy nem tudom.

Ti közös megegyezéssel tartanátok szeretőt?

2019. febr. 6. 15:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Beleegyezés alatt nyitott kapcsolatra gondoltam.

Igen, tud róla a férjem, hogy nem élvezem az intim együttléteket, és már próbált sokmindent. Őneki viszont nagyon élvezetes.

Természetesen nem a háta mögött történik semmi, hanem közös megbeszéléssel.

2019. febr. 6. 16:47
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
@11: Akkor meg csak rajtatok áll a dolog. De még egyszer hangsúlyozom: a nyitott házassághoz kell egy bizonyos kapcsolati szint, különben kettő pillanat alatt összeomlik minden. Ezt ne felejtsétek el!
2019. febr. 6. 16:55
 13/18 anonim ***** válasza:
93%
Alapból hozzá sem mentem volna olyan férfihoz, aki nem tud kielégíteni.
2019. febr. 6. 17:52
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
Sosem értettem hogyan működik ez a nyitott házasság. Szólsz neki mindig, hogy figyi, átugrok Jóskához, majd jövök, ne várj, vacsora a hűtőben? Aztán majd egyre többet töltesz a másik félnél, ha ott jó a szex, majd filmeztek is együtt stb. és végül már a férjedhez jársz vendégségbe haza.
2019. febr. 6. 19:17
 15/18 anonim ***** válasza:

"Most olyan irigy vagyok mindenkire, akiről olvasom, hogy milyen jó együtt lenni a párjával :/, "

Ez már csak emiatt sem lenne nyitott házasság.Te egy másik férfit keresel a férjed helyett valójában.Csak elhitetted vele ezt a nyitott maszlagot,ő meg be is vette.

2019. febr. 6. 21:08
 16/18 anonim ***** válasza:
2019. febr. 6. 22:17
 17/18 anonim ***** válasza:
A pénze miatt mentél hozzá a férjedhez?
2019. febr. 7. 01:28
 18/18 anonim ***** válasza:

"már próbált sokmindent"

És TE mit próbáltál? EGYÜTT miket próbáltatok?

2019. febr. 7. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!