Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartsak szerintetek szeretőt?
Férjemmel 6 éve vagyunk együtt, ő volt az egyetlen félfi az életemben, viszont igazából sosem élveztem a szexet. Felizgulni se nagyon tudok, és régebben sokat fájt is a közösülés. Egyébként minden tök jó ettől eltekintve, mert aranyos, szeretjük is egymást meg minden, de elgondolkodtam, hogy lehet, hogy jó lenne kipróbálni, hogy velem van a gond és csak nem tudom élvezni az intim együttlétet, vagy nem tudom.
Ti közös megegyezéssel tartanátok szeretőt?
(Most olyan irigy vagyok mindenkire, akiről olvasom, hogy milyen jó együtt lenni a párjával :/, meg nem is lehet igazán megbeszélni ezt senkivel sem, mert senkinek sincs ilyen gondja az ismertségi körömben.
Meg férfiak valamiért mind barátként bánnak velem, meg jó nagy tisztelettel is vannak a férjem és irányomba valamilyen okból kifolyólag, és még flörtölni se lehet.)
Olyan kis aranyos.Uh,mint valami kiskutya.Te b*aszarintottad el.Megérdemled.Tönkre vágtad ezzel a férjed életét is,és most még azzal aláznád tovább,hogy egy szeretőt is beújítanál.Válni kéne,és utána ábrándozhatsz egy veled is kedves,együtt boldogok vagyunk férfiról.
Szerintem csak kìváncsi vagy veled van a baj,hogy nem élvezed a szexet vagy nem.Mert sejted hogy Te is benne vagy ebbe a nem jó a szex dologba.
Szeretem szembesitsd a férjed evvel a ténnyel, már rég tudnia kéne róla (Ha még nem tudja...hs meg tudja és nem érdekli, akkor meg meg us érdemli! Bár en inkább ott hagynám.)
Am ha vele egyeztél meg erről, hogy probald ki mással, akkor próbáld meg.
N27
Én azt nem értem, hogy ha nem volt jó vele a szex, akkor miért mentél hozzá? Nem beszéltetek erről? Most így belegondolva...házasság előtt lefeküdtetek egyáltalán?
Szeretőt én nem tartanék, és nem is egyezném bele, hogy a párom tartson. Ettől függetlenül ti megbeszélhetitek, hogy nyitott házasságban éltek tovább és lehet kalandozni, de ehhez azért nem 6 év házasság, hanem egy stabil érzelmi kapcsolat kell. Ha ez nincs, akkor jó eséllyel szét fog benneteket választani, akkor meg már jobb most elválni és mindenki szabadon élheti az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!