Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor is játszol a tűzzel, ha már egyszer megégetted magad?
Ha a kérdés a múltbéli hibákra vagy például piros zászlós viselkedési minták felismerésére irányul, akkor természetesen tanulok a múltbéli esetekből, megtanulom felismerni, ha valami nem működik, fejlesztem az önismeretem és javítok a saját viselkedésemen, megtanulom felismerni a számomra elfogadhatatlan jellemhibákra utaló jeleket, szóval több eszem van, persze.
Ha a kérdés arról szól, hogy ha elkötelezem magam, akkor merek-e újra maximálisan bízni, kitárulkozni, szeretni, sérülékenynek lenni, akkor a válaszom az, hogy persze, hogy merek, különben mi értelme van az egésznek? Ha pedig megint megégetem magam, akkor majd megint felállok belőle és leporolom magam, nem fog maradandó traumát okozni, nincs az a szerelmi csalódás, ami tartósan a padlóra tudna küldeni.
Mit értesz tűzzel való játék alatt?
Amúgy lehet játszani a tűzzel úgy is, hogy több eszed van, és óvatosabban bánsz vele. Ha megégettem magam, ez még nem jelenti azt, hogy ezentúl messziről kerülni fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!