Milyen játékkal (offline) játszol/játszottál rendszeresen a telefonodon?
Próbálok tapintatosan megfogalmazni a következőt: Nagyon gatyi-ratyi játékok vannak.
1. Letöltöm és kiderül
a, fizetős egy idő után.
2. Letöltöm, és kiderül internetes.
Pl. autósnál fontos legyen belső nézet, de az infoban ezt nem közlik van-e.
Ha ismersz egy jó játékot, közöld.
Teri néni (65)
Rusty Lake játékok, beteg, összefüggő sztori, igényes tálalás.
Mortal Kombat X
De rá lehet unni elég hamar
biztos nem ilyen játékot keresel de én
pasziánszozni szoktam legtöbbet vagy kép kirakós puzzle-t vagy valami memória játékot.
Planet vs Zombie 2
GTA San Andreas
Crashlands
TESLAGRAD
Minecraft
Asphalt 8
Monster Hunter
Ezzel játszottam legutóbb offline:
INSIDE: offline és ugrálós-kaland-puzzle kategória
Igaz ez nem autós de jó. Fizetős így nincsenek játék közben reklámok.
Autósból a CARMAGEDDON mobilos változatát játszottam végig. Ez ingyenes és offline. Igaz ebban úgy emlékszem hogy nincs belső műszarfalas nézet.
Ugye még a kisebb játékokkal is van munka és valahogy minden fejlesztő szeretne pénzt keresni (legalább a fejlesztéssel eltöltöt idő térüljön meg). Így vagy már eleve a letöltés fizetős vagy játék közben reklámok vannak és akkor online kell hogy legyél még akkor is ha amúgy offline a játékmód.
Azt én is nehezményezem hogy nem írnak ki olyan alapvető dolgot mint hogy csak online kapcsolattal játszható. Azt viszont kiírják ha alkalmazáson belüli vásárlások vannak.
Köszönöm mindenkinek.
(Tabon tolom 10.1" képernyő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!