Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, összejönnétek nálatok magasabb nővel? És nők, ti összejönnétek alacsonyabb férfival?
És hány cm magasság különbség nem zavarna? Esetleg volt már ilyen kapcsolatod?
Írjatok meg a magasságotokat is! (és a korotokat)
33 éves nő vagyok, 175 cm magas.
Az exemmel kb. egyforma magasak voltunk. Nem volt gáz, mert nem szeretem a magassarkú cipőt. Vele nem zavart, jól elvoltunk 6 évig.
Nemrég volt alakulóban egy nálam kb. fél fejjel alacsonyabb férfivel. Nála nagyon zavart. Ráadásul kicsit béna volt szegényem, ahelyett hogy kihúzta volna magát, csók közben még be is húzta a nyakát. Szörnyű volt vele minden.
Amióta vége lett azzal a pasival, akivel egyformák voltunk, igazából a magas férfiakért vagyok oda (190-től felfelé). Annyira jó, amikor hozzábújok, a vállára teszem a fejem, ő meg a fejét a fejemre :))
Alacsonyabb férfival nem jönnék össze,bár 154 cm alatt nem nagyon vannak a férfiak :D
23L
Szerettem már bele nálam alacsonyabb férfibe, kétszer is. 2 illetve 5 centivel voltak alacsonyabbak. Mindkét alkalommal ők utasítottak vissza engem. Férjem velem pont egyforma magasságú.
172 N
Utolsó: De amúgy minden másod rendben van? Izomzat? Öltözködés, stílus? Férfias és szórakoztató viselkedés, ami tetszik a nőknek?
Mert ha alacsony is vagy, ezekkel az előbbiekkel amit mondtam azért lehet bőven kompenzálni.
Ezek nem számítanak sajnos...tapasztaltam párszor. Még egy 165cm magasságú lany is inkább a 180+ferfiakat részesíti előnyben, hiába bármilyen kisportolt test.
Egyébként versenyszeruen sportoltam, most mar csak heti 5edzes van, amolyan szinten tartó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!