Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, összejönnétek nálatok magasabb nővel? És nők, ti összejönnétek alacsonyabb férfival?
És hány cm magasság különbség nem zavarna? Esetleg volt már ilyen kapcsolatod?
Írjatok meg a magasságotokat is! (és a korotokat)
Helo! Én 177 vagyok.Én nem tudom elképzelni, hogy alacsonyabb férfival legyek sajnos...Én általában küzdök is ezzel, hogy mindenhol alacsonyabb pasik vannak...Szerintem a férfi is férfiasabbnak érzi magát ha a nő alacsonyabb és a nőnek is így a komfortosabb. De ez csak az én véleményem.
25/L
180 cm vagyok. Igen, összejönnék magasabb nővel. Volt már 176, 180, 181 magas barátnőm is. Randiztam 186 centissel is.
Magassarkúban már egy 170 feletti is magasabb tud lenni.
Én azt vallom, hogy soha ne mondd, hogy soha, de most úgy érzem, hogy nem tudnék szexuálisan vonzónak találni egy nálam alacsonyabb férfit. Mondjuk 157 cm vagyok, nem egy nagy művészet nálam magasabbnak lenni.
29N
Lehet próbálkozni, de 197 cm vagyok és nem találtam még nálam magasabb nőt. A legmagasabb, akivel voltam, az egy 190 cm-es profi kézilabdás csaj volt.
Voltam már 155 cm-es lánnyal is, szóval nem érdekel a magasságkülönbség, amíg egy lány szép és tetszik nekem. A szex is elég mókás volt úgy, hogy 40 centi volt a különbség köztünk, de tényleg a jó értelemben. Magas férfiként főleg az álmom egy ilyen 180 cm körüli lány, de sosem dobtam még ki senkit az ágyamból csak a magassága miatt.
25/F
183 cm vagyok. Volt már nálam magasabb, velem egymagas, kicsivel alacsonyabb és sokkal alacsonyabb kapcsolatom is. Engem régen egyáltalán nem érdekelt, hogy milyen magas egy férfi, de őket sokszor zavarta, a magasságom, mert frusztrálódtak mellettem...
De be kell vallanom, most már szóba sem jöhet nálam alacsonyabb férfi partnerként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!