Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy vagytok ezzel? /Fiúk-lányok Normális válaszát várom! /
Figyelt kérdés
Szóval én lány vagyok. Amikor megyek az utcán,akkor elég sok pasi néz. De én csak olyanokkal szemezek,akik bejönnek.
Kort és nemet is :)
Köszi a választ !
2010. jún. 30. 19:51
21/41 anonim válasza:
hé kedves kérdező! nem linkelsz egy képet hogy ittis megnézzenek a férfiak? :P:P (első voltam :)
22/41 A kérdező kommentje:
Inkább nem :)
2010. jún. 30. 20:29
23/41 anonim válasza:
nagy kár :( de nem erőltetünk semmit :D
24/41 A kérdező kommentje:
Tetszik tudni szégyenlős vagyok :) Főleg egy ilyen oldalon :)
2010. jún. 30. 20:32
26/41 A kérdező kommentje:
De,ha Te linkelsz képet magadról..akkor talán :) De nem biztos :P
2010. jún. 30. 20:36
27/41 anonim válasza:
és ha megirom privátba a nevem?:D ééés megnézhecc akkor vipen persze ha van;)
28/41 A kérdező kommentje:
És cserébe kép? :D Naneee :D Inkább nem égetem magam nyilvánosan. Szerintem elég sok ismerősöm olvassa ezt az oldalt.
2010. jún. 30. 20:38
29/41 anonim válasza:
mitbánom én xD : Sáfár Norbert (Vatta) leszarjuk.:$:P
30/41 A kérdező kommentje:
Tökös gyerek vagy,hogy ide kimered írni :D Mindjárt meglátjuk,hogy helyes-e :D
2010. jún. 30. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!