Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanultál-e magadról vagy a másik nemről valami újat az itteni válaszok és konstruktív viták révén?
Elkezdhetjük összeszedni, és linkelgetni a kérdéseket egyik másik oldalnak. Meg bogarászni a válaszokat... Felesleges.
Egy percig sem fröcsögök a férfiakra, mert minek. Mint írtam, ez nem egy reprezentatív minta, amit itt találunk, elég kellemetlen lenne ha Mo minden férfi és nöi egyede jelen lenne ezen az oldalon. Na akkor valóban igaz lenne a két iromány az előző oldalról, amúgy is fröcsögtök ti eleget magatok között magatokról, nem kellünk mi hozzá.
A párom nagyon szerencsés velem, amiért nem akadok ki, amiért nem szakítok vele hisztériázva, mert nem kapok semmit Valentin/Bálint-napra (14-én tuti el fogja özönleni az oldalt).
A férfiak... Jó volt látni, hogy ők is izgulnak a randik előtt, az első szex előtt, a belső folyamataikat.
A nagyobbik részéből sajnos horrorfilmet lehetne forgatni. Emberi rabszolgaság bevezetése, a munkahelyekről az összes női alkalmazott kirúgása (mert ők veszik el a munkát a dolgos férfiak elől), a szabad akarat teljes elvétele, a megerőszakolás eldöntése, mérhetetlen agresszió és frusztráció, kiskutyák meggyilkolásában nem látnak problémát stb. Tényleg, egyszerűen félelmetes, remélem sose futok velük össze.
"Elkezdhetjük összeszedni, és linkelgetni a kérdéseket egyik másik oldalnak. Meg bogarászni a válaszokat... Felesleges."
Tényleg felesleges. Ugyanazt a választ leírtuk. A férfiakról való negatív általánosítás 100%-on áll. A nőkről tett ugyanezen általánosítás le lett pontozva. Ezek után azt állítani, hogy nem férfigyűlölőkkel van tele az oldal, egy vicc.
"Egy percig sem fröcsögök a férfiakra, mert minek."
Khm... Pont előtte tetted meg.
"amúgy is fröcsögtök ti eleget magatok között magatokról, nem kellünk mi hozzá"
Aztán újra fröcsögsz...
Annak mondjuk tényleg örülök, hogy a valóság nem ilyen húzós. Szerencsére a való életben nem láttam még ennyi megkeseredett nőt, mint ezen az oldalon.
" Jah és te nem is általánosítasz, á te nem. Pláne, hogy odabigyesztetted, rám😊."
Sehol sem írtam, hogy nem általánosítok. Tényleg ennyire nehéz a szövegértelmezés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!