Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanultál-e magadról vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanultál-e magadról vagy a másik nemről valami újat az itteni válaszok és konstruktív viták révén?

Figyelt kérdés
2019. febr. 3. 15:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
47%
#20: Mi ez a szöveg, hogy plagizálok és ilyesmik? :D Írtam már előtte is választ. Attól, hogy tettél egy általánosítást a férfiakra, hogy panaszkodnak, miközben panaszkodsz és utána még egyet, hogy fröcsögnek a nőkre, miközben épp fröcsögsz a férfiakra, miből gondolod, hogy a férfiak nem pont ugyanezt tapasztalják az oldalon? Mert amiket írtál, azok pont ugyanúgy illenek rád is.
2019. febr. 3. 17:54
 22/29 anonim ***** válasza:
78%

Elkezdhetjük összeszedni, és linkelgetni a kérdéseket egyik másik oldalnak. Meg bogarászni a válaszokat... Felesleges.

Egy percig sem fröcsögök a férfiakra, mert minek. Mint írtam, ez nem egy reprezentatív minta, amit itt találunk, elég kellemetlen lenne ha Mo minden férfi és nöi egyede jelen lenne ezen az oldalon. Na akkor valóban igaz lenne a két iromány az előző oldalról, amúgy is fröcsögtök ti eleget magatok között magatokról, nem kellünk mi hozzá.

2019. febr. 3. 18:03
 23/29 anonim ***** válasza:
Jah és te nem is általánosítasz, á te nem. Pláne, hogy odabigyesztetted, rám😊.
2019. febr. 3. 18:04
 24/29 anonim ***** válasza:
80%
És még azt is megtanultam, hogy anonim oldalon büntetlenül lehet másokat sértegetni, kigúnyolni, megalázni. Csak nekem nincs gyomrom hozzá, hogy éljek is vele.
2019. febr. 3. 18:11
 25/29 anonim ***** válasza:
24, nem biztos, vannak felszopók itt akikre rá sem szabad nézni, ők írhatnak bármit nem törlik a válaszaikat.
2019. febr. 3. 18:32
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

A párom nagyon szerencsés velem, amiért nem akadok ki, amiért nem szakítok vele hisztériázva, mert nem kapok semmit Valentin/Bálint-napra (14-én tuti el fogja özönleni az oldalt).

A férfiak... Jó volt látni, hogy ők is izgulnak a randik előtt, az első szex előtt, a belső folyamataikat.

A nagyobbik részéből sajnos horrorfilmet lehetne forgatni. Emberi rabszolgaság bevezetése, a munkahelyekről az összes női alkalmazott kirúgása (mert ők veszik el a munkát a dolgos férfiak elől), a szabad akarat teljes elvétele, a megerőszakolás eldöntése, mérhetetlen agresszió és frusztráció, kiskutyák meggyilkolásában nem látnak problémát stb. Tényleg, egyszerűen félelmetes, remélem sose futok velük össze.

2019. febr. 3. 19:12
 27/29 anonim ***** válasza:
49%
Igen. Azt, hogy a lábfétis egy álom dolom csak.
2019. febr. 3. 19:16
 28/29 anonim ***** válasza:

"Elkezdhetjük összeszedni, és linkelgetni a kérdéseket egyik másik oldalnak. Meg bogarászni a válaszokat... Felesleges."

Tényleg felesleges. Ugyanazt a választ leírtuk. A férfiakról való negatív általánosítás 100%-on áll. A nőkről tett ugyanezen általánosítás le lett pontozva. Ezek után azt állítani, hogy nem férfigyűlölőkkel van tele az oldal, egy vicc.

"Egy percig sem fröcsögök a férfiakra, mert minek."

Khm... Pont előtte tetted meg.

"amúgy is fröcsögtök ti eleget magatok között magatokról, nem kellünk mi hozzá"

Aztán újra fröcsögsz...

Annak mondjuk tényleg örülök, hogy a valóság nem ilyen húzós. Szerencsére a való életben nem láttam még ennyi megkeseredett nőt, mint ezen az oldalon.

" Jah és te nem is általánosítasz, á te nem. Pláne, hogy odabigyesztetted, rám😊."

Sehol sem írtam, hogy nem általánosítok. Tényleg ennyire nehéz a szövegértelmezés?

2019. febr. 4. 03:46
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem vagyok százas, de nőként is eléggé férfipárti vagyok. Nagyon sok tisztességes, becsületes férfi van, akik a családjukért güriznek. Egy-két gyökér miatt nem írhatjuk le az egész férfitársadalmat.
2019. febr. 4. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!