Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanultál-e magadról vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanultál-e magadról vagy a másik nemről valami újat az itteni válaszok és konstruktív viták révén?

Figyelt kérdés
2019. febr. 3. 15:55
1 2 3
 11/29 Noblesse Oblige ***** válasza:
69%

A konstruktív vitákról biztos lemaradhattam.

Itt többet püfölik egymást a felhasználók, mint kick-box teremben a zsákot csúcsidőben.

2019. febr. 3. 16:31
 12/29 anonim ***** válasza:
78%
Annyit megtanultam, hogy tőlem sokkal betegebb és romlottabb emberek léteznek.
2019. febr. 3. 16:39
 13/29 peca1000 ***** válasza:
52%

Ez az oldal sokat segített abban, hogy megmutassa, merre tart a világ emberileg, és milyen fő társkeresési, magánéleti problémák súlytják a mai nemzedéket.

Próbálom terelni a jó megoldások felé az eltèvelyedetteket :)

Ugyanakkor rádöbbenek arra, hogy milyen szerencsés is az asszony velem :D

Jó hely ez! :)

2019. febr. 3. 16:52
 14/29 anonim ***** válasza:
53%
Azt tanultam, hogy magánéleti kérdésekre ne írjak véleményt vagy tanácsot, ha nem akarok mocskolódó reakciókat látni, privát üzenetben különösen nem.
2019. febr. 3. 16:54
 15/29 anonim ***** válasza:
A valóság másnak tűnik, mint ez a szekció itt. Sokan túláltalánosítanak néhány esetből. Szerintem a tanulság az, hogy erről le kéne szokni, mert csak árt. Meg nyitva kéne hagyni a jövőt és nem már előre tudni, hogy, milyen kell, hogy legyen.
2019. febr. 3. 17:23
 16/29 anonim ***** válasza:
59%

#15: Sajnos a valóságban is ugyanezeket a túláltalánosításokat látom, csak ugye nem látszik egyből az emberekről, hanem 1-2 komolyabb beszélgetés után :/

Meg a nagy különbség:

- Férfiak próbálkoznak egy csomó nőnél, mindenfélénél, aztán egy csomó nő után tesznek pár általánosítást.

- Nők választanak 2-3 rossz pasit, aztán tesznek pár általánosítást.

Itt is durván látni ezt.

2019. febr. 3. 17:25
 17/29 anonim ***** válasza:
Igen, de inkább általában véve a társadalomról és az abban zajló változásokról. Ez azért van, mert nekem az önismeretem mindig sokkal jobb volt az átlagnál, viszont a társadalom, az emberek, a külvilág ismeretében az átlaghoz képest tényleg nagyon súlyos elmaradásaim voltak. Ez az oldal rengeteget segített, hogy be tudjam hozni ezeket, még ha ilyen okostojás, kognitív módon is.
2019. febr. 3. 17:33
 18/29 anonim ***** válasza:
72%
Ha csak az itteni ártatlan szegény férfiak sirálmait venném alapul, akkor azt tanultam meg, hogy természetanya sürgősen gondoskodjon fajunk elcsökevényesedett egyedeinek kihalásáról... Félelmetes amit leművelnek.
2019. febr. 3. 17:37
 19/29 anonim ***** válasza:
36%
Ha csak az itteni ártatlan szegény nők sirálmait venném alapul, akkor azt tanultam meg, hogy természetanya sürgősen gondoskodjon fajunk elcsökevényesedett egyedeinek kihalásáról... Félelmetes amit leművelnek.
2019. febr. 3. 17:44
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Legalább magadtól írtad volna...

Plagizálsz, és azt hiszed most jól válaszoltál....

A kérdés úgy szól, magamról vagy az ellenkező nemről mit tanultam... Magamról semmit, mert csak a fröcsögés megy a nöi nemre, meg a kemény önsajnálat vagyítve a massziv irigységgel.

Innen meg csak azt lehet leszűrni, hogy egy irigy funkció vesztett csökevény a férfi, akinek aminek semmi sem jó, muzeumba való.

Szerencsére ez nem a világ, nem reprezentatív a minta

2019. febr. 3. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!