Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is a 190 cm körüli (plusz/mínusz 3 cm) pasikat tartjátok a legvonzóbbnak?
Figyelt kérdés
A 2 méter túl magas, a 180 cm pedig még nem olyan magas. A 190 cm tökéletes, főleg ha széles válla van és lapos hasa *-*2019. febr. 2. 16:33
11/25 A kérdező kommentje:
Bocsi 8-as, de ha csak személyeskedni tudsz akkor semmi keresni valód itt.
Ez csak egy ártatlan kérdés volt semmi több. Ha valaki ennyire képes megsértődni egy kérdésen, azzal komoly baj lehet.
Egyébként a vonzódásnak semmi köze a racionalitáshoz, ún. ösztönös dolog ez. Ha te boldog vagy a 172 cm-re nőtt pároddal, akkor hajrá! :)
2019. febr. 2. 18:10
12/25 anonim válasza:
Ajjaj. Én csak 184 cm vagyok.
Elásom magam, ha már úgysem lehetek vonzó
13/25 anonim válasza:
176 cm magas nő vagyok, és nem kéne 190 centis pasi, MAX. 180-183. (Mondjuk én alapból nem vagyok hajlandó magas sarkút hordani.)
14/25 anonim válasza:
Csak hogy szélesítsem az ízlések skáláját, én a kérdezővel értek egyet.
172 vagyok amúgy
15/25 anonim válasza:
Nekem a 180 cm magas palik jönnek be legjobban. A 190 cm már nagyon magas, látványra sem tetszik és állandóan pöttöm Pannának érezném magam mellette.
16/25 anonim válasza:
180 centimmel nem jövök be a nőknek. (Nem vagyok rút)
17/25 anonim válasza:
Talán hülyeség, de kifejezetten kellemetlenül érzem magam ha ennyire magas egy férfi. 161 cm vagyok, így számomra az ideális magasság 175 cm körül van.
18/25 anonim válasza:
jo ha a ferfi magas,de nekem amilyen ferfiak bejottek,azok mind 175 cm korul voltak...persze mind nagyon jokepuek,mert az nalam inkabb ami szamit. :D
19/25 anonim válasza:
A kérdező egy 190 centis pasi... kis langyi hajlamaid vannak, hogy ilyet kiírsz, főleg azzal az emojival a végén, itt kicsit azért túltoltad a provokálást: "180 cm pedig még nem olyan magas" és egyértelmű lett, hogy csak egy magányos troll vagy
20/25 anonim válasza:
O, hogy menjetek a faxomba nők, hogy nem kell nektek a 190 centis férfi. Biztos jobb 176 centis nőként egy kis gatyafing mellett cirkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!