Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya vagy lánya? 9 év mínusz vagy 9 év plusz?
Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm, ő 9 évvel idősebb nálam de nagyon jól néz ki simán 7-8 évet letagadhat, 40 éves nagyon jó az összhang, a lánya meg 22 éves.2018. jún. 9. 19:35
1/7 anonim válasza:
...és mi a kérdés? Hogy melyikükre indulj rá?
2/7 anonim válasza:
Én amondó vagyok, hogy előbb-utóbb mindkettő.
3/7 anonim válasza:
Annyira jó, hogy ilyen rendes pasik vannak.
4/7 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy te bármelyiküket is érdekelnéd? Ez nem csak a te döntésed. Hiába akarod te az idősebb, vagy a fiatalabb nőt, ha ők nem kíváncsiak rád.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyjából...
az anyjával egyenlőre csak randik voltak meg csókig jutottunk, de a lányának fél bemutatni, hogy én lennék a barátja, a lánya ismer is ráadásul mert kollégák vagyunk az anyjával, viszont a lánya is szeretne megismerni és az anyja azt mondta talán jobb lenne ha a lányával ismerkednék össze, mert korban jobban hozzám való, dehogy döntsem el én.
Ezt ma kaptam meg.
2018. jún. 9. 19:58
7/7 anonim válasza:
Kezdj a lánnyal, tartsd jól és közben nem kizárt, hogy nagyon jó viszonyt ápolhatsz az anyóssal is.
Vagy kezdj a nővel, húzd meg a lányát mert felnőtt nőként talán jobban elnézőbb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!