Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Milyen autóban találtok legvonzóbbnak egy férfit? / Milyen autó az ami "legszexibb" számotokra?
Figyelt kérdés
30 millióig! (maximum + 7 millió) Szívesen fogadok 120 ezres Trabantot is. Őszintén válaszoljatok!
Tudom nem az autó teszi az embert sokak szerint. De mindenkinek van kedvence/álma. Arra lennék kíváncsi!😊
Férfiakat is szívesen olvasok ,de leginkább nők véleménye érdekelne!!!
2017. dec. 27. 19:55
1/21 anonim válasza:
Hát nekem egy autótól nem lesz szexi senki. De lehet én vagyok rosszul bekötve....
2/21 A kérdező kommentje:
Aakor mi a kedven autód?
2017. dec. 27. 19:59
3/21 anonim válasza:
A nők egy bizonyos rétegének számára ez valóban növelheti a férfi vonzerejét. Számukra csak az fontos, hogy az autó értéke minél magasabb legyen. Az átlagnő nem ez alapján választ partnert, ugyan olyan vonzónak tartja a férfit akkor is, ha az csak sétál.
4/21 A kérdező kommentje:
*Akkor milyen a kedvenc autó típusod?
2017. dec. 27. 20:00
5/21 anonim válasza:
Nincs kedvenc autóm. Tudod, olyan vagyok, mint a szőke nő a viccben. "- Milyen kocsid van? - Piros."
Ha mutatsz egyet, meg tudom mondani, hogy tetszik vagy nem tetszik, de hogy így magamtól mondjak márkát meg típust...esélytelen.
6/21 anonim válasza:
Én a traktor/szekér+ székely srác látványra gerjedek.
(19/L)
7/21 anonim válasza:
Volkswagen bogár. Viccen kívül az a kedvencem, de ha már lenne ilyen valakinek akkor azt ellopnám, és nem ülhetne benne utána. :D
8/21 anonim válasza:
Mini Cooper. Ez a kedvencem szóval ha egy pasi ilyenben ülne, ellopnám tőle.
21/N
9/21 A kérdező kommentje:
Ezek nőies autók. Egy 2m cm-is férfi nem igen mutatna jól ilyenekben. De értékelem a válaszadásokat. Köszönöm😊
2017. dec. 27. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!