Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Milyen autóban találtok legvonzóbbnak egy férfit? / Milyen autó az ami "legszexibb" számotokra?
30 millióig! (maximum + 7 millió) Szívesen fogadok 120 ezres Trabantot is. Őszintén válaszoljatok!
Tudom nem az autó teszi az embert sokak szerint. De mindenkinek van kedvence/álma. Arra lennék kíváncsi!😊
Férfiakat is szívesen olvasok ,de leginkább nők véleménye érdekelne!!!
Páromnak
VW B5 Passat 1.9 TDI alkantara börbelsővel faberakással
Imádom
23N
Régebben a Subaru Impreza tetszett, de azt inkább magamnak szeretnék. :D
Vegyél elektromosat, most azzal lehet még kitűnni a tömegből. Múltkor láttam egy Opel Amperát... az kívülről tetszett.
Persze, egy jó pasinak tök mindegy, milyen autóban ül, akkor is be fog jönni a nőknek. A bénán meg az autója se dob nagyot. :D
Nekem nem is az autó, hanem az tud tetszeni, ahogy egy pasi vezet, ha jól, és magabiztosan, az nagyon bejön...nem a vagánykodás, meg idióta manőverezés, hanem ha tényleg jól, ügyesen vezet, az tetszik nagyon
de ha mindenképp kell autót mondani, a mazdák tetszenek :)
Tökmindegy, vigyen el minket A-ból B-be, de ha nincs, azt is túlélem.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!