Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok buknak a VW Samba/Westfalia vagy Barkas furgonokra?
Hova gondolsz??
Csak is az ifaaa
Páromnak novemberben sikerült a jogsi.
Kb 2 hete vett egy VW B5 Passat-ot 1.9 TDI
Alkantara belsővel faberakással . Nekem nagyon tetszik.
Utánna néztem a kérdésedben írtakra.
Ha választani kéne akkor inkább a VW Samba.
Aranyosabb formásabb mint a Westfalia
23N
Akit benne van,azt keményen megbszhatod ezekben.Én is szeretkeztem,vagy inkább dugtak már autóban,nem is egyszer.Az viszont nálam fontos volt,hogy ki a pasi.
Hozzám jöhetsz extra luxus autóval is de ez miatt nem fogsz megdönteni.
Jó lentre raktad az igényeket bszáshoz.
Amilyen a küllem olyan is vagy az ágyban egy nagy szar
Ennél.még egy Lada is jobban nézki.
De nèzhettél volna kicsit modernebb tipusút.
Ezekbe max a Sarki 5 ezres Prosti mefy veled bszni.
23N
Igen! Az igazi jó csajok az 1963-as, gesztenyevörös-fehér festésű, 23-ablakos VW Samba buszra buknak. Természetesen egy léghűtéses, 6-hengeres boxer legyen a hátuljában, mármint a busznak.
Egyszer a Délinél a lámpánál megállt mellettem egy ilyen, szépen fekújított kisbusz. Ha nem is bombázó, de csinos lány volt az anyósülésen. A vezető egy szakállas, nagy darab ötvenes, a várakozás alatt átnézett. Én vigyorogva átszóltam: -Nagyon szép! A pasi szeme megvillant, épp zöld lett, mindketten elindultunk, még oda tudtam kiáltani: -És a busz is klassz!
Nem vagyok anyagias.
De ez kb olyan mintha egy rozzant viskóba vagy egy Istállóba akarnál vinni dugni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!