Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok buknak a VW Samba/Wes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok buknak a VW Samba/Westfalia vagy Barkas furgonokra?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy veszek egyet, a hátsó üléseket meg kiszedem, aztán lehet benne toszigálni.

2017. dec. 24. 15:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%

Hova gondolsz??

Csak is az ifaaa

2017. dec. 24. 15:34
 2/13 anonim ***** válasza:

Páromnak novemberben sikerült a jogsi.

Kb 2 hete vett egy VW B5 Passat-ot 1.9 TDI

Alkantara belsővel faberakással . Nekem nagyon tetszik.

Utánna néztem a kérdésedben írtakra.

Ha választani kéne akkor inkább a VW Samba.

Aranyosabb formásabb mint a Westfalia

23N

2017. dec. 24. 15:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Csak a Kraz
2017. dec. 24. 15:47
 4/13 anonim ***** válasza:

Akit benne van,azt keményen megbszhatod ezekben.Én is szeretkeztem,vagy inkább dugtak már autóban,nem is egyszer.Az viszont nálam fontos volt,hogy ki a pasi.

Hozzám jöhetsz extra luxus autóval is de ez miatt nem fogsz megdönteni.

2017. dec. 24. 15:50
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Jó lentre raktad az igényeket bszáshoz.

Amilyen a küllem olyan is vagy az ágyban egy nagy szar

Ennél.még egy Lada is jobban nézki.

De nèzhettél volna kicsit modernebb tipusút.

Ezekbe max a Sarki 5 ezres Prosti mefy veled bszni.

23N

2017. dec. 24. 16:37
 6/13 anonim ***** válasza:
#% te is megírtad, mekkora egy anyagias ribi vagy !
2017. dec. 24. 17:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen! Az igazi jó csajok az 1963-as, gesztenyevörös-fehér festésű, 23-ablakos VW Samba buszra buknak. Természetesen egy léghűtéses, 6-hengeres boxer legyen a hátuljában, mármint a busznak.

Egyszer a Délinél a lámpánál megállt mellettem egy ilyen, szépen fekújított kisbusz. Ha nem is bombázó, de csinos lány volt az anyósülésen. A vezető egy szakállas, nagy darab ötvenes, a várakozás alatt átnézett. Én vigyorogva átszóltam: -Nagyon szép! A pasi szeme megvillant, épp zöld lett, mindketten elindultunk, még oda tudtam kiáltani: -És a busz is klassz!

2017. dec. 24. 18:01
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok anyagias.

De ez kb olyan mintha egy rozzant viskóba vagy egy Istállóba akarnál vinni dugni

2017. dec. 24. 18:29
 9/13 A kérdező kommentje:
Az istálló nem is rossz ötlet...
2017. dec. 24. 19:15
 10/13 anonim ***** válasza:
tudjatok róla, akik ezekkel az autókkal komolyan foglalkoznak, hobby nekik, azok az autók jobb állapotban vannak, mint egy pár éves sok 10 milliós luxusautó. és jobban megnézik ezeket! kivéve az anyagias ribiket
2017. dec. 24. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!