Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ismerkedésnél az a helyes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkedésnél az a helyes, hogy önmagadat adod akkor mi szükség van csajozási tanácsokra és önfejlesztő irományokra?

Figyelt kérdés
Ez számomra kissé paradox mivel, a csajozási és önfejlesztő irományok mind azt sugallják, hogy legyél ilyen, olyan csináld ezt csináld azt, ne elégedj meg önmagaddal.
2019. jan. 31. 17:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10 a nőstény ilyen! Az állatvilágban is elő kell adni nekik magukat a hímeknek, hogy a nőstény felfigyeljen rájuk, és az ember is csak egy állat, akármennyire sokat is hisz magáról. A sikeres figyelemfelkeltés után lehet önmagadwt mutatni, ha az is bejön, akkor lesz hosszú táv. Egyéb esetben a nősténynek "nincs ideje" az ismerkedéssel foglalkozni.
2019. máj. 19. 09:08
 12/13 A kérdező kommentje:

Már megbocsáss, de ilyen hülyeséget már rég olvastam. :D Még biológiából is megbuknál. 5 élőlény fajta van az ember, állat, rovar, növény és a gomba. Hogy a fenébe lehetünk állatok? Mi ez a szellemi kútmérgezés? :D

Szerintem mi valójában gombák vagyunk, evolúciósan abból fejlődtünk ki, csak a gyíkemberek Soros Györgyel az élen átmossák az agyunkat chemtrailes repülőgépekkel. Én is kitudok találni ilyet. :D

2019. okt. 24. 16:46
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 hát ez besült, nem vicces :/ humorérzéket növessz!
2019. okt. 25. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!