Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek kapcsolat elején szükség van a gyakori találkozókra, hogy elkezdjetek kötődni?
Aki a párom lett, azzal napi szinten találkoztunk.
Akivel elég volt heti 2-4 tali, azzal csak szexkapcsolat lett. Vagy is nem volt semmi kötődés.
Nekem a kevesebb találkozó elég. Nekem a heti 3-4 találkozó sok
Nem szeretek a másikkal sütve főve együtt lenni. Szertek sokat egyedül lenni
Akkor hamar rá unok a másikra ha egy heten szinte minden napot együtt töltünk
N24
1es Szerelmes lettem beléd:). Ha nőből vagy.
Kicsit két részre venném. Nagyon az elején nem,de 3-4ik randi után igen.
De! Millió meg rgy ok van,amiért nem tudunk találkozni. Na nálam akkor nehezen jön a szikra!
Heti egy a nagyon minimum. #3 mellett például már azon gondolkoznék, hogy minek vagyunk egyáltalán kapcsolatban.
32/f
Nem tehetek róla , de nem szertem ha állandóan együtt kell lenni valakivel
Nekem fontos az hogy egyedül is legyek. Ezért sem szeretek össze költözni (próbáltam és nem jött be)
Sokkal izgalmasabb és érdekesebb úgy az ismerkedés ha nem lógunk egymás nyakán minden nap vagy heti 3-4x . Nem veszti el a varázsát nem unom meg nem lesz monoton. Romantikus alkat sem vagyok vagy erzelgos lehet ezért alakult ki ez nalam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!