12 éves, lány vagyok. Nem mondom hogy nincs mellem, de nem is nagy. Osztálytársaim mind "beképzelten" hordanak topot, akkor is ha semmi szükség rá. Meg is szóltak, mert én nem vettem fel. De ha nincs rá szükség! Akkor miost mi a helyes?
Inkább melltartóra gondolsz, nem?
Figy, nem ők döntitek el hogy te mikortól hordhatsz melltartót. Meg amúgy is, 12 évesen nekem még el se kezdet nőni. Most meg már 80/C-s. Szóval ne aggódj, ebben a korban ez még normális hogy ilyen kicsi. Az osztálytársaid meg csak próbálnak nőciskedni, ne foglalkozz velük. ;)
én 13 évesen kezdtem topot hordani. semmi mellem nem volt(most sincs x]), csak azért hordtam, mert tudtam, ha majd idővel megnő, és nem hordok melltartót/topot, le fog kunyulni az egész xD
és igaz, a mai napig egyáltalán nem szeretem a melltartót hordani, de muszály, mert különben lecsüng az egész minden :)
17 éves vok
Én 12 éves koromban kezdtem el melltartót hordani, mert muszáj volt. Nagyon korán érő típus voltam. Várható volt, mert anyum is az volt. 12 évesen úgy néztem ki, mint egy 15 éves. Nagy mellem volt a többi 12 éveshez képest. Gyorsan megnőtt és azóta semmi :DDD Szerintem ugyan akkora.
Ha Neked nem muszáj hordani akkor ne hordj :) Én is csak azért hordtam, mert muszáj volt. Ha nem lett volna muszáj felnem veszem xD :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!