Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 12 éves, lány vagyok. Nem...

12 éves, lány vagyok. Nem mondom hogy nincs mellem, de nem is nagy. Osztálytársaim mind "beképzelten" hordanak topot, akkor is ha semmi szükség rá. Meg is szóltak, mert én nem vettem fel. De ha nincs rá szükség! Akkor miost mi a helyes?

Figyelt kérdés
Ha van, vagyha nincs? Nem akartam durva lenni, de valaki csak a háját tömködi bele! Én vagyok elmaradva? Az én mellem kicsi? Vagy ők túl "nagylányok"?
2010. ápr. 17. 21:25
1 2
 11/12 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Nekem is ugyanez a problémám.rajtam kívül minenki hord topot az osztályban,és "alföld"-nek szólítanak,mert lapos vagyok.(szerencsére senki nem bántásból mondja,de azért nem esik jól)

Szerintem ne érdekeljen,az az ő bajuk,hogy csúfolnak.Nálunk még azt is csúfolják akinek nagy melle van!

2013. febr. 9. 19:56
 12/12 anonim válasza:
Én 12 éves koromtól hordok topot és nekem is vannak olyan osztálytársaim akik pl.melltartót hordanak de úgy hogy kb eggyáltalán nincs mellük "de nekik kell mert hogy az a menő". Van egy csaj aki pántnélkülit hord és egész nap azt huzogattja mert lecsúszik róla
2014. szept. 27. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!