Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlzás ha így öltözök fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzás ha így öltözök fel a hétvégi randimhoz?

Figyelt kérdés

Viszek a lánynak egy ezüst nyakláncot is.

F/28

2019. jan. 30. 22:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
47%

Amúgy valami jó ing esetleg zakó de nyakkendő semmiképp nem munkahelyi meghallgatásra meg temetésre mész.

Pl hasonló már elmegy.. Napszemüveg nélkül..

[link]

2019. jan. 30. 22:35
 12/26 anonim ***** válasza:
91%

Első randi? Első randira semmilyen ajándékot nem viszünk. Minek? Még nem is ismeritek egymást. Igen, még virágot sem. Ha nagyon nem tudsz üres kézzel menni, akkor egy falat(!) csoki vagy marcipán, nem tábla, nem doboz bonbon.

Nyaklánc? Csak különleges alkalomra és CSAK olyannak, akivel már együtt vagy.

2019. jan. 30. 22:37
 13/26 anonim ***** válasza:
89%

Mióta randiztok? Mert túlzás és kész, nő vagyok, tudom, hogy annak érzem.

Ékszer az valami évfordulós/szülinapi ajándék inkább, de akkor se 2 héttel járás után.

2019. jan. 30. 22:38
 14/26 anonim ***** válasza:
79%

Nem is ismered rendesen nem tett érted semmit még, és te mindjárt le akarod kenyerezni..? Ebből mit fog leszűrni..?

Azt hogy valami nem stimmel és nagyon akarod ezt a kapcsolatot mert önmagadban nem vagy egész, nem vagy kihívás őt meg meg akarod vesztegetni.

Pénzen ezüstön nem lehet igazi érzelmeket kiváltani. Ahhoz kell a közös téma a kémia a szexuális feszültség, vonzalom amit a kisugárzásod és a magabiztosságod tüzel.

2019. jan. 30. 22:39
 15/26 A kérdező kommentje:

Ja igen, ez nem első randi, már egy ideje talizgatunk. Megmondtam már neki hogy kezdek beleszeretni.

Igazából már tökre beleestem.

2019. jan. 30. 22:39
 16/26 anonim ***** válasza:
87%
Együtt vagytok már? "Hivatalosan"? (Ő is így érzi?)
2019. jan. 30. 22:40
 17/26 anonim ***** válasza:
70%
Hideg van. Egy farmer, ez az ing hozzá de nyakkendő s nyaklánc nélkül. Ha már jártok jó lesz az a nyaklanc valentinnapra.
2019. jan. 30. 22:41
 18/26 A kérdező kommentje:

Ő nem tudom mennyire érez így, valamennyi vonzalom biztosan van, mert már csókolóztunk is.

Én nagyon akarom őt.

Nem árasztottam még egyébként el ajándékokkal. Annyit szeretnék hogy megkérem hogy csukja be a szemét én pedig rárakom a nyakára a láncot :)

Lehelgetek aztán pár csókot a nyakára...

2019. jan. 30. 22:43
 19/26 anonim ***** válasza:
76%
Nee! Ne tedd!
2019. jan. 30. 22:46
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
szex=kapcsolat előtt minek akarsz láncot adni neki?
2019. jan. 30. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!