Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagáltok, amikor a szembejövő pasik megbámulják a nőtöket?
Büszkeséggel tölt el.
Fiatalon érdekes volt látni, amikor a MILF barátnőmmel mentünk valahová. Őt csorgó nyállal, engem gyilkos indulattal néztek. Imádtam! Sok lúzer.
Nőként: nekem a te reakciód jobban tetszik, mint akik büszkék rá, hogy mit "kúrogatnak".
Én mindig visszabámulok kérdő tekintettel, hogy mi kéne, idő, útbaigazítás, vagy előrefordulsz végre.
Más dolog büszkének lenni mert éppen olyan lény vagy tárgy van ideiglenesen a "birtokunkban" akire-amire irigykedéssel tekintenek az emberek, és egészen más dolog belevigyorogni gúnyosan az emberek arcába, hogy neked sosem lesz ilyen.
Ha megsérülne, pl elveszítené a fél lábát a barátnőd, akkor is így menetelnél vele az utcán?Nap mint nap történnek balesetek és tragédiák, több hálát a jó sorsodért és kevesebb hergelést mások irányába.
Nem menetelek mellette, és főleg nem gondolok arra, hogy mi lenne, ha nem lenne 1 lába.
Nem beleröhögök a pofájukba, hanem megeresztek egy félmosolyt.
A levegőt miképpen tudják megbámulni? 🙂
Mellesleg nem zavarna, ez hízelgő lenne számomra, mivel olyan nővel járnék csak, aki magasról tesz a nyálcsorgatókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!