Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék az ellen, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék az ellen, hogy ne legyek ennyire sértődékeny?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy a gyermekkorom sajnos nem volt annyira felhőtlen. És azt veszem észre, hogy ennek kihatása van a kapcsolatomra. Pl. ha a párom mond valamit, amit egyáltalán nem is bántásnak szán én simán annak veszem fel és buta kerekedik belőle. Sejtem miért van ez...

Ugyanezen mondatokat ha pl a húgom mondja fel sem veszem. Nem tudom mit tehetnék, természetesen próbálok nem mindenen fent akadni, de egyébként ez végre egy nagyon jó kapcsolat és nem szeretném, ha tönkremenne ez miatt. Néha tény és való hogy túlzásba esik a párom, de emberek vagyunk, ez velem is éppen úgy megesik.

2019. jan. 27. 12:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#5 jókat írt nagyon :)
2019. jan. 31. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!