Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme így élni egyáltalán?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme így élni egyáltalán?

Figyelt kérdés

Nem vagyok beszédes, nem is akarok az lenni, nem akarok olyan lenni mint mások. Nulla barát, semmi ami érdekelne, barátokat meg nem is akarok, nem hiányoznak.

9 éve hogy elvesztettem anyumat, azóta egy elég mély depresszióba voltam. Megéltem pár jót, de ezzel szemben rengeteg rosszat is.

Azon emberek körébe tartozom, akik igazán csak egy embert tudtak szeretni. Na most én rosszul döntöttem és ennek a terhét cipelem a mai napig. Lassan már 5 éve.

Hiába volt valakim, nem hiányzik, nem érdekel, csak az, aki 5 évvel ezelőtt.

Nem idealizálom túl, mert tudom, hogy miket tett, milyen ember lett. Ezért nem is keresem, és amikor egykor, 1 évvel ezelőtt megkeresett, tiltottam és megmondtam neki, hogy nem akarom, hogy az életem része legyen.

Talán bánom ezt a döntést (?) egy kicsit. De olyan szinten tönkre vagyok menne, hogy mindig fáj valamim.

Rosszul vagyok. Mostanában simán végig alszok 12 órákat, fent vagyok kb 2-4 órát és újra aludni tudnék.

Talán csak túlságosan félek a haláltól, hogy nem próbáltam meg újra megölni még magamat.

De úgy érzem, hogy nélküle nincs már semmi értelme az életemnek :'(

2019. jan. 27. 03:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Na, közben megtaláltam az előző gondolatot tartalmazó videót:

https://www.youtube.com/watch?v=jZPrdNVsq4Q

10-es voltam.

2019. jan. 28. 08:58
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát nagyon rossz irányba haladnék, ha én most változtatni akarnék. Szóval inkább maradok annál, ami vagyok.
2019. jan. 28. 10:23
 13/16 A kérdező kommentje:

Legrosszabb az egészbe, hogy nem akarok semmit. És senkit. Mostanság hasi fájdalmaim vannak. Voltam ultranhangon, most háziorvosnál. Háziorvos valami olyasmit mondott, hogy meg van törve, vagy repedve, vagy nem is tudom pontosan, az epém és hogy ez miatt is fájhat most a hasam. Meg hogy diétáznom kéne, elég sokáig. Semmi fűszeres kaja, meg zsíros.

Minden nap csak egy kész kínszenvedés.

2019. jan. 28. 11:25
 14/16 anonim ***** válasza:

"Hát nagyon rossz irányba haladnék, ha én most változtatni akarnék. Szóval inkább maradok annál, ami vagyok."

Te tudod, a te életed. Neked kell eldönteni, hogy milyen életet akarsz élni. Nyilván nem véletlenül írtad ki a kérdést.

2019. jan. 28. 14:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Én 7 évig voltam így egy szakítás után.Az elején enyhe nyugtatót kellett szedjek, mert nem bírtam ki az életet egyáltalán, aztán kb. fél év után már lassan abbahagytam, persze nem egyszerre, mert az megbolygatja az ember szervezetét. Viszont nekem sokat segített, hogy volt 2-3 barátnő, akivel megoszthattam a bánatomat. Ha nem lettek volna, belehaltam volna. Neked is az lenne a jó, ha lennének barátnőid, ha ilyen nincs, akkor pedig pszichológust ajánlanék.
2019. jan. 28. 14:39
 16/16 A kérdező kommentje:

Akartam akkoriban öngyilkos lenni. A Lány csak közölte velem, hogy keressek mást magamnak. Hát az évek során amúgy is feladtam a keresgélést, de amikor lett, persze, boldog voltam, de még se úgy.

Amúgy meg annyi nyavalyám van: mellkasi fájdalmak, hasi fájdalmak. Most ugye hogy meg van repedve az epém is.

Nem is nézek ki jól, nincs is szövegem, most ez is... kinek kellene ez?

2019. jan. 29. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!