Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasságban szünetet tartani?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban szünetet tartani? Van értelme?

Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 09:41
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem hiszem, hogy lenne. Ahol már hiányt kell tartani az már régen rossz. Bár lehet csak én nem látom értelmét..
2018. nov. 4. 09:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sima kapcsolatban sincs értelme, házasságban meg aztán főleg. Ha próbálgatni kell, hogy x idő után hiányzik-e a másik és netalán "legálisan" akar mással szexelni az illető, az már régen rossz. Beszéljék meg, mi a probléma, tisztázzák az érzéseiket, és aszerint jussanak megoldásra, vagy ha az nem létezik, váljanak el. Nem egy atomfizika, csak érzelmek, őszinteség és nyitottság kell hozzá, semmi egyéb.
2018. nov. 4. 10:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs értelme. Egy párkapcsolatban/házasságában nincs olyan, hogy szünet. Ez egy hülyeség és aki ezt felveti, esetleg erőlteti is, az egy méretes gyáva phasz. Ha gond van meg kell oldani és nem elodázni.
2018. nov. 4. 10:22
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Kb annyi értelme, mint a terhességbe szünetet tartani, hogy átgondold tényleg akarod-e a babát...
2018. nov. 4. 10:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is megkaptam, hogy költöztek el, és gondoljam át, akarom e vele. Legyek nélküle, hiányzik e. Sajnos azt kell mondanom, hogy semmi sem belőle. Mert rég nem volt bennünk semmi közös, rutin, semmi, ami hiányozhatna. Reggeli közös kávé, esti beszélgetés, séta bármi...

Évek óta annyit beszéltünk, hogy hozz ezt azt, utalnál még pénzt, kimosnál... Ezeken kívül semmi. Közös program, amit ő szeret sorozat. A barátaimat kerülte, ha pasi azért, ha csaj azért, nem is hívtam át őket, a családom a másik fele. Az ő barátai jártak át, hébe hóba, akkor is, én levegő voltam...

Annyi döglött remény, fájdalom van mögöttünk. Ezt már nem akarom. Gyáva volt, gerinctelen, magányos voltam, kihasznált. Most egy költözés, pár hónap külön élés ezen mit változtat? Otthagytam mindent neki, lemondtam mindenről. Fel sem fogta, ha sírtam, most sem, hogy szerettem. De az a múlt. Már sem bizalmam, sem reményem, mellette életkedvem sincs. Ebbe vissza minek menni. Már sex sem volt, mert csak egy luknak éreztem magam, nem tudtam élvezni, az elmúlt két évben 4szer voltunk együtt, abból egyre azt is mondhatom erőszak volt, mert csak felkapott magára, azt vártam végezzen már...

Ahol nem ilyen durván állnak a felek, ott nem szünet, hanem kommunikáció kell, figyelni a másikra, szeretetet adni csak úgy. Nem nyaralásért fözni, dugásért elmosogatni... Éreztetni a másikkal fontos. Furcsán hangzik, de néha a vita is azt mutatja, hogy a másik törödik veled, megállni, és végig nézni azon, ami miatt kipattant. Nem természetesnek venni, hogy van a másik.

2018. nov. 4. 11:06
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Ez a "szünet" dolog nem más, mint az előre megbeszélt félredoogás... Ezután van bármi értelme folytatni? Nincs!
2018. nov. 4. 12:27
 7/7 anonim ***** válasza:
84%

A legjobb barátnőméknél megtörtént ez. A szülők mindkét részről beleszóltak a közös életükbe, ami miatt köztük is elmérgesedett a viszony. Különköltöztek,már gyerekük is volt.Viszont miverl nem azért romlott meg a házasságuk mert nem szerették egymást ezért a különköltözés, és a gyerek miatti találkozások ráébresztették Őket arra,hogy egymáshoz tartoznak. Levonták a tanulságot, meg tudták beszélni azt,hogy mi az, amin változtatni kell, és újra kezdték. Azóta is együtt vannak.

Ritka kivétel, de ilyen is van. A háttérben álló ok a lényeg. Ha elhidegülés, vagy olyan tényező amin nem tudnak, nem akarnak változtatni, akkor fölösleges a szünet.

Viszont kérdezem: egyébként mi veszítenivalójuk van ha szünetet tartanak?Esetleg esélyt adnak arra,hogy jobban át tudják gondolni azt,hogy valóban elváljanak-e útjaik.

2018. nov. 4. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!