Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy szám egy pandora ékszer és miért ezt adja a párok többsége a másiknak?
Egy csomó képet látok, hogy karácsonyra vagy szülinapra pandora karkötőt vagy valamit kap a lány. Oké persze az ára miatt mutogatják, hogy végülis milyen sokat költött rájuk a pasi... De már értelme van-e?
Nekem valamiért nem tetszik, se a formája, se a kis csüngő bizba*ok rajta, de bárkivel beszéltem mind odavolt, hogy úristen pandora jaj de gyönyörüüü.
Ha már drága ajándék, miért nem egy wellness, telefon vagy valami ami hasznos is, miért pont ez?
Sose értettem, csak láttam a reakciókat rá.
Mit gondoltok? 22n
Menj egy plázába ahol van ilyen pandora bolt Valentin napon. Ott fognak állni a fiatal pasik sorba unottan szinte kényszeresen hogy ilyen szart vegyenek a baratnojuknek. Amikor tavaly láttam az Alleban majd elkapott a röhögögörcs.
Túlárazott ezüst ami csak a dán cégnek hoz milliárdokat, semmi értéke nincs.
Húgom kapott ilyet karácsonyra, három plázában is voltunk, mire találtunk egy olyan üzletet, ami előtt nem állt kígyózó sor. Szóval én is kíváncsi lennék, hogy mitől lett ilyen felkapott. Mert így, hogy nem tudok róla semmit, csak láttam a boltban, így semmi extra. Vannak egész szépek, meg kevésbé szépek, de semmi olyan fú de különlegeset nem láttam, amire azt tudnám mondani, hogy szerelem első látásra, vagy ne találnék valami hasonlót bármelyik ékszerüzletben.
Tényleg érdekel, ha van erre valakinek megoldása. Lehetett valami reklámkampány, vagy valami celeb járkál ilyennel?
#8. Egy normális ékszerhez képest nem drága. De ha arra gondolsz, hogy az anyagát és a belefektetett munkához viszonyítjuk az árát, akkor tényleg drága.
32/f
Nekem van karkötőm.
Nekem tetszik, ezt kértem egyik karácsonyra.
Mondjuk nem tettem ki sehova, lehet akkor meg sem történt :D
Szerintem azért szeretik, mert felkapott, mint x másik márka. Bizonyos sport szettek is indokolatlanul drágák, a nevet fizeted ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!