Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy szám egy pandora ékszer és miért ezt adja a párok többsége a másiknak?
Egy csomó képet látok, hogy karácsonyra vagy szülinapra pandora karkötőt vagy valamit kap a lány. Oké persze az ára miatt mutogatják, hogy végülis milyen sokat költött rájuk a pasi... De már értelme van-e?
Nekem valamiért nem tetszik, se a formája, se a kis csüngő bizba*ok rajta, de bárkivel beszéltem mind odavolt, hogy úristen pandora jaj de gyönyörüüü.
Ha már drága ajándék, miért nem egy wellness, telefon vagy valami ami hasznos is, miért pont ez?
Sose értettem, csak láttam a reakciókat rá.
Mit gondoltok? 22n
Jajj, az exem volt meghülyülve azokért a szarokért. Még csak nem is drága. Márka.
32/f
Túlárazott bizsu, ami harmadát se éri onnantól, hogy kilépsz vele a bolt ajtaján.
Az ékszer akkor jó, ha időtálló, ettől lesz érték.
Az ilyen márkabu.zzi divatmajmokat én se követem. Ismerősnek megmarad, mert pl. távoli rokon, de nem vagyok rà kíváncsi, ahogy a milliomos modelleket utánozza.
Mert divat.
Amúgy szerintem annyira nem drága, mondom ezt úgy, hogy soha nem költenék párezernél többet ékszerre (jelenleg a birtokomban van 1 pár picike ezüst fülbevaló, és 1 db bőr karkötő), szóval nem azért gondolom így, mert nekem alap a milliós gyémántgyűrű :D De tényleg, szerintem nem olyan kiemelkedően drága hely.
Én a horgonyos karkötőt sokkal többet látom amúgy :D
Divat, divat, divat.
Én speciel szeretem a "csüngős biszbaszokat" az ékszereken (bár nem azokat a nagy gömb izéket, hanem amiket charmnak szoktak nagy sikkesen titulálni), meg alapból az ékszereket is szeretem, viszont picit sem értem, hogy miért olyan menők ezek az izék, egyrészt ezüst, amit sokkal olcsóbban is meg lehet kapni máshol, másrészt meg szerintem ótvar bizsu kinézete van. :D
Pont karácsony előtt néztem valamelyik bevásárlóközpontban, hogy vagy harmincan álltak sorban egy ilyen pandorás üzlet előtt, szerintem ez agyrém. Még csak nem is szépek azok az ékszerek.
Aha, szóval semmi más különleges értéke, hagyománya nincs,csak az ára :D Gondoltam van valami háttere, amiről csak én nem tudok és ezért ilyen felkapott.
Hát nekem nem kéne. Sőt, a gyémántgyürük (vagy annak utánzatai amikben van egy nagy kő) sem tetszenek, valamiért túl giccsesek, kiállóak, és ha olyat kapnék, magamat ismerve minimum felhorzsolnám vele az arcom/nyakam és beakadnék mindenhova :)))
Elég fura vagyok ezek szerint... pedig amúgy szeretek nőiesen öltözködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!