Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan nagy szám egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy szám egy pandora ékszer és miért ezt adja a párok többsége a másiknak?

Figyelt kérdés

Egy csomó képet látok, hogy karácsonyra vagy szülinapra pandora karkötőt vagy valamit kap a lány. Oké persze az ára miatt mutogatják, hogy végülis milyen sokat költött rájuk a pasi... De már értelme van-e?

Nekem valamiért nem tetszik, se a formája, se a kis csüngő bizba*ok rajta, de bárkivel beszéltem mind odavolt, hogy úristen pandora jaj de gyönyörüüü.

Ha már drága ajándék, miért nem egy wellness, telefon vagy valami ami hasznos is, miért pont ez?

Sose értettem, csak láttam a reakciókat rá.

Mit gondoltok? 22n

2019. jan. 23. 15:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
9%

Jajj, az exem volt meghülyülve azokért a szarokért. Még csak nem is drága. Márka.

32/f

2019. jan. 23. 15:37
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Dejó, hogy nem csak én vagyok így vele 😄 Teljesen megértem azt akinek tetszik és örül neki, de én is valahogy jobban örülök egy programnak, vagy olyan dolognak amit használni is tudok. Ékszert például én csak magamnak vásárolok, mert ez elég személyes dolog és válogatós is vagyok.
2019. jan. 23. 15:39
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
Nyilván státusz szimbólum. Bár azért egy 25 ezer forintos ékszer szerintem bőven megfizethető árkategória. Ahhoz képest viszont túlárazott szr, egy pici szivecske medálért sokallom. Mindig lesznek olyanok akik ettől érzik többnek magukat meg egy kapcsolat attól jó nekik, hogy pénzt költenek rájuk. A személyes véleményem az, hogy tök fölösleges magamutogatás, és az egyik legfantáziátlanabb ajándék. De nem foglalkozom ilyen emberekkel. Mindig lesznek ilyen túlárazott divat dolgok, amikkel a státuszukat meg a gazdagságukat akarják mutogatni. IPhone, BMW stb. Csomó ilyen van. Ha zavar, hogy mutogatják akkor egész nyugodtan kövesd ki az ilyen embereket, én is ezt tettem.
2019. jan. 23. 15:43
 4/16 anonim ***** válasza:
73%
Mert sok ember felszínes, buta és majmolják a tömeget. És szeretik mutogatni, amijük van, közben az ilyen embereknek általában egy nagy rakás szar a kapcsolata és az élete is.
2019. jan. 23. 15:45
 5/16 anonim ***** válasza:
55%

Túlárazott bizsu, ami harmadát se éri onnantól, hogy kilépsz vele a bolt ajtaján.

Az ékszer akkor jó, ha időtálló, ettől lesz érték.

Az ilyen márkabu.zzi divatmajmokat én se követem. Ismerősnek megmarad, mert pl. távoli rokon, de nem vagyok rà kíváncsi, ahogy a milliomos modelleket utánozza.

2019. jan. 23. 15:54
 6/16 anonim ***** válasza:
71%

Mert divat.

Amúgy szerintem annyira nem drága, mondom ezt úgy, hogy soha nem költenék párezernél többet ékszerre (jelenleg a birtokomban van 1 pár picike ezüst fülbevaló, és 1 db bőr karkötő), szóval nem azért gondolom így, mert nekem alap a milliós gyémántgyűrű :D De tényleg, szerintem nem olyan kiemelkedően drága hely.

Én a horgonyos karkötőt sokkal többet látom amúgy :D

Divat, divat, divat.

2019. jan. 23. 16:15
 7/16 anonim ***** válasza:
75%

Én speciel szeretem a "csüngős biszbaszokat" az ékszereken (bár nem azokat a nagy gömb izéket, hanem amiket charmnak szoktak nagy sikkesen titulálni), meg alapból az ékszereket is szeretem, viszont picit sem értem, hogy miért olyan menők ezek az izék, egyrészt ezüst, amit sokkal olcsóbban is meg lehet kapni máshol, másrészt meg szerintem ótvar bizsu kinézete van. :D

Pont karácsony előtt néztem valamelyik bevásárlóközpontban, hogy vagy harmincan álltak sorban egy ilyen pandorás üzlet előtt, szerintem ez agyrém. Még csak nem is szépek azok az ékszerek.

2019. jan. 23. 16:42
 8/16 anonim ***** válasza:
30%
#1 pandora nem drága?!! Szerintem nagyon is az és egyáltalán nem szép, mondjuk én utalom az ékszereket . Ez is egy tű árazott szar
2019. jan. 23. 16:43
 9/16 anonim ***** válasza:
29%
Sose hallottam róla, szóval akkora nagy szám nem lehet.
2019. jan. 23. 16:59
 10/16 A kérdező kommentje:

Aha, szóval semmi más különleges értéke, hagyománya nincs,csak az ára :D Gondoltam van valami háttere, amiről csak én nem tudok és ezért ilyen felkapott.

Hát nekem nem kéne. Sőt, a gyémántgyürük (vagy annak utánzatai amikben van egy nagy kő) sem tetszenek, valamiért túl giccsesek, kiállóak, és ha olyat kapnék, magamat ismerve minimum felhorzsolnám vele az arcom/nyakam és beakadnék mindenhova :)))

Elég fura vagyok ezek szerint... pedig amúgy szeretek nőiesen öltözködni.

2019. jan. 23. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!