Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek neked ékszer?
Figyelt kérdés
Van egy lánc karkötő szettek, amihez volt egy fülim, csak eltűnt a párja. Vettem 500ft ért egy párat, és ezen kiakadt(ez az egy szettet van, amit extől kaptam, azt eltépte). Sose kérek, mindent én fizetek a saját fizetésemből... Sose kaptam tőle ajándékot, magamat léptem meg ha valamit szeretnék.2018. aug. 20. 13:56
2/13 anonim válasza:
Remélem, ez a kérdés csak a fantázia szüleménye.
3/13 A kérdező kommentje:
Jobban tudja javítás, hol kell kikapcsolni? 😭
Szettem, és leptem
2018. aug. 20. 13:58
4/13 anonim válasza:
A te álom pasid, légy vele boldog. Normális srácok, meg senkit se találnak maguknak.
6/13 anonim válasza:
Nem kell neked ékszer!
Még nem mondtam elékszer?
7/13 A kérdező kommentje:
Amióta szerinte túl jól keresek, azóta egy kibírhatatlan farok.
2018. aug. 20. 14:41
8/13 anonim válasza:
Ami az extől volt eltépte... Milyen jogon is? Mert igy hirtelen nem jut eszembe semmi magyarázat. Nem az övé volt, nem is ő vette. Ha féltékeny egy ékszerre akkor vegyen szebbet, jobbat, drágábbat. Akkor majd azt hordod. Nem vesz semmit, nem lep meg, amit esetleg magadnak veszel azt megmorogja..
Többen is kérdezik minek is vagy ilyen emberrel?
De ne válaszolj, én tudom a választ...mert amúgy nem rossz vele meg amúgy rendes..😀😀😀
9/13 anonim válasza:
Akkor féltékeny, és irigy rád.
Micsoda érett férfi.. Ja, nem! :(
10/13 anonim válasza:
Elárulnád mi tart egy ilyen "kibírhatatlan farok" mellett? Ennyire utálod magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!