Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire jön be ha egy srác ékszert visel?
Tetszenek az ékszeres srácok, de sajnos nem áll mindenkinek olyan jól. Van aki túlzásba viszi a dolgot. Meg számomra az is imponál, ha van egy egzotikus (tehát valami normális darab és nem valami gagyi idézet és társai) tetoválása valakinek, vagy egy-két piercingje.
19L
Nekem semennyire!
Én magam is utálom az ékszereket, nő létemre, magamon sem hordok egyet sem, nem is tudnám elviselni sem.
Pontosan ezért, számomra egy férfin méginkább taszító. Ellenben a tetkók jöhetnek :)
nekem általában nem tetszenek az ékszeres tetkós pasik. egyszer volt hogy megtetszett egy, mondjuk ő csak feltűnő nyakláncot viselt. :)
32/n
Mintha egs ismerösömről szólna a kérdés. tele van gyürükkel,2-3 karkötő 2-3 nyaklánc ...nekem ez sok.
Páromnak nyaklánca van, az ok..számomra ill ha megyünk valahova felveszi a tőlem kapott karkötöjét.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!