Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a fajta krapek vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a fajta krapek vagyok, aki, ha kiszemel egy lányt, csak akkor adja fel, ha már nem szereti. Nem egészséges, ugye?

Figyelt kérdés
úgy értem, olyan erősen ragaszkodom, vagy olyan makacsul tűzöm ki, ohgy na most ő kell nekem, hogy azt tűzön-vízen át próbálom elérni, nem számít, hogy ki vagy mi áll az utamba... és hát kétféleképp szokott ez végződni: vagy összejön (ritkább variáció), vagy nem jön össze, és abbahagyom, mert már más lány kelti fel az érdeklődésem (többször fordul elő)... ugye, hogy ez nem valami egészséges?
2010. jún. 30. 01:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Mintha apámat hallanám. Nem egészséges! Főleg neked nem mert te vagy benne az állandó szereplő. Nem baj, csiszolódsz de gyakran gondold újra!
2010. jún. 30. 01:54
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem ez a normális.

Én többször összeakadtam már ilyen pasikkal.

Nem kívánom, hogy hozzám hasonló csajjal találkozz mert én is agresszív vagyok és engem feldühített, hogy nem értették a NEM-et.

Bekeményítettem, de én véresen komolyan. Mindig én lettem lecseszve a végén, hogy túlzásokba estem.

Hát nem tudom, de engem zavart, hogy ostromolnak amikor már elutasítottam őket.

Egyébként se jön be ha valaki fel akar szedni, én szoktma kezdeményezni mindig.

2010. jún. 30. 02:08
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Velem történt már ilyen, az elején nagyon tetszett, hogy figyel rám stb stb dr amikor már egy idő után nagyon nagyon sokat hívott, írt már idegesítő volt. Aztán elkezdtem koptatni; nem írtam, nem vettem fel...ő ugyan úgy nem akart hagyni amikor világosan megmondtam, hogy nem akarok tőle semmit elkezdett agresszív lenni. A végén már nagyon féltem tőle szó szerint. Akkor amikor szóltam a barátjának, hogy csináljon valamit, mert már nem bírom ezt tovább, hogy követ és nem hagy. Nos, szólt neki akkor kicsit mintha visszább vett volna a nyomulásból, de nem sokkal. Ugyan úgy követett (nem 24órában) de pl diszkóban, sokszor a házunk előtt állt stb. Tudta kivel, mikor, hol vagyok. Amikor már be sokaltam felhívtam, hogy találkozzunk és beszéljük ezt meg, mert nem mehet tovább. Találkoztunk..sírva könyörögtem, hogy hagyjon békén, mert félek tőle, ekkor ő is elsírta magát és azóta hálistennek hagy. De még mai napig görcsberándul a gyomrom ha meglátom. Remélem te nem vagy ennyire "veszélyes"!
2010. jún. 30. 02:57
 24/27 anonim ***** válasza:
ne vegyed sértésnek utolsó hozzászóló, de elröhögtem magam a sztoridon! mégis mitől féltél? ez vicccc..........
2010. jún. 30. 06:54
 25/27 anonim ***** válasza:

Abban nincs semmi rossz, hogy ragaszkodsz valakihez.... Csak agresszívan ne ragaszkodj. Egyébként én is ilyen vagyok, hogy hiába mondja, hogy nem, egyszerűen túl makacs vagyok hozzá...

20F(skorpió:))

2010. jún. 30. 08:28
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem igazán normális,én akkor is azt vallom lelki terrorban tartani a másikat nagy jellemtelenség.Persze ha valaki iránt vágyakozunk,sokunknak megfordúl a fejében hogy mindenáron megszerzem,de ezt lehet egészséges módszerekkel is,hogy ne úgy tünjön hogy rányomulok és nem hagyom élni.Nekem is egy darabig tetszene az olyan szitu hogy szinte mindent megtesz hogy az övé legyek,de amikor ez már átmegy nyomulásba hogy levegőt nem kapok,úgy zaklat úgy nyomúl az már pont az ellenkezőjét váltaná ki,és futnék ahogy bírnék előle.Félni nem félnék,ha csak át nem megy idiótába ez esetben viszont súlyosabb eszközökhöz(akár a rendőrséget is bevonva)folyamodnék.Az meg a másik fele,ha nem jön be a rajongó,nos ezesetben minden hiába való lenne.Még valamit nem értek itt,ha nem áll kötélnek a csaj nézünk másikat s mindig mást?Nos ennyit a szerelemről is,mert ha vki rögtön mást tud magának keríteni szenvedő alanyként az nem szerelmes,szeretni se szeret,csak egy megszállott aki azon éli ki magát hogy hogyan tehet(ha persze sikerűl)tönkre nőket,esetleg férfiakat ugye fordított esetben is előfordúlhat az ilyen.Az utóbbi viszont elég kemény,lelki-mentális betegségre utalhat kedves kérdező.Talán mert még nem találtad meg a neked igazán megfelelő társat akit szerethetsz hosszú ideig.S így éled ki magad.Csak nehogy 1szer te is így járj,inkább találd meg a lelki békédet,minthogy más embereket tegyél tönkre,mert ne feledd a sors visszaüt előbb vagy utóbb.
2010. jún. 30. 11:06
 27/27 anonim ***** válasza:

Szia,én kérdeztem h skorpió vagy-e..na hát majdnem eltaláltam :D

szóval nekem is volt egy pasi ismerősöm,aki évekig nyaggatott, hiába ráztam le folyton,nem hagyott békén. Emiatt meg is utáltam.

Egyet jegyezz meg: egy nőnek sokkal, de sokkal jobban tetszik egy olyan férfi,aki kicsit elérhetetlen...nincs kiábrándítóbb egy nyomulós pasinál...

ha akarod a nőt,tégy ugy, mintha lesz@rnád....és előbb utóbb elkezd érdeklődni felőled. Tapasztalat.

2010. jún. 30. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!