Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a fajta krapek vagyok, aki, ha kiszemel egy lányt, csak akkor adja fel, ha már nem szereti. Nem egészséges, ugye?
Figyelt kérdés
úgy értem, olyan erősen ragaszkodom, vagy olyan makacsul tűzöm ki, ohgy na most ő kell nekem, hogy azt tűzön-vízen át próbálom elérni, nem számít, hogy ki vagy mi áll az utamba... és hát kétféleképp szokott ez végződni: vagy összejön (ritkább variáció), vagy nem jön össze, és abbahagyom, mert már más lány kelti fel az érdeklődésem (többször fordul elő)... ugye, hogy ez nem valami egészséges?2010. jún. 30. 01:07
11/27 anonim válasza:
nekem kicsit fura lenne,ha ennyire nyomulna egy pasi:S:D
22 éves vagy?:D
12/27 A kérdező kommentje:
Hmm. Miért pont 22? :)
2010. jún. 30. 01:27
13/27 anonim válasza:
Mert épp ez a szám jutott eszembe:):D
14/27 A kérdező kommentje:
Több. De nem sokkal ám. :)
2010. jún. 30. 01:29
16/27 A kérdező kommentje:
24. :D Maradjunk ennyiben.
2010. jún. 30. 01:31
18/27 anonim válasza:
Hát nagyon nem egészséges,nagy ívbe elkerűlnének.:)1ébként se szeretem a nyomulós pasikat,se a taktikázossakat.Szünet?na nálam 1szer lenne szünet többszőr nem..mert mehetne a kicsike a levesbe:P:D
19/27 A kérdező kommentje:
olyan taktikázósnak tűnök? :P
2010. jún. 30. 01:36
20/27 anonim válasza:
Aha:Dnekem igen:)elöző válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!