Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szépnek találod ezt a lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szépnek találod ezt a lányt?

Figyelt kérdés

[link]

(Azért kérdem, mert nagyon hasonlít egy lányra, akit ismerek, csak az ő képét ugye nem oszthatom meg, mivel nem egyezne bele)

Igen, nem, miért?

2019. jan. 22. 18:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Direkt ismert személyt kerestem, akinek konkrétan utána lehet nézni, nem csak egy random lányt Google-ról, hogy ne lehessen mondani, a kép nem nyilvános.

Jó szigorú lett a szabályzat ezek szerint.

2019. jan. 22. 18:51
 12/19 anonim ***** válasza:

Cukorfalat.

32/f

2019. jan. 22. 18:55
 13/19 anonim ***** válasza:
49%
Lehet, hogy szép (sminkben) és jól sikerült (photoshopos) kép, de az ízlésemet akkor se üti. Nekem nem esetem.
2019. jan. 22. 19:01
 14/19 anonim ***** válasza:
33%

Teljes offként megemlítem, hogy attól, hoy valami nyilvánosan elérhető, nem használhatod. Hovatovább pont most tárgyalnak róla az euban, hogy MINDEN interneten fellelhető kép jogvédettnek számítson addig, amíg bizonyítékod nincs arról, hogy joggal használhatod.

Tehát ha te ide belinkeled a képet(direkt linkként, nem az oldalt magát ahol fellelhető), azzal jogszabályt fogsz sérteni. Durva mi? Szerencsére elnapolták a szavazást, de szeretnék ezt bevezetni és az eut ismerve be is fogják(Nem csak képekre.)

2019. jan. 22. 20:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem, átlagos.
2019. jan. 22. 21:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Semmi extra. Átlagos.
2019. jan. 22. 22:02
 17/19 anonim ***** válasza:
Gyönyörű. Miért? Nem lehet megmagyarázni, egyszerűen tettszik.
2019. jan. 23. 07:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem szép de számomra nem a 'gyönyörű' kategória.
2019. jan. 23. 14:26
 19/19 anonim ***** válasza:
nekem valamiért olyan nem szimpi. nincs baj az arcával, mert nem csúnya, csak egyszerűen az első képen(a jó linken) nagyon nem szimpi az arca.
2019. jan. 24. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!