Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már olyan szinten kivánok egy lányt hogy vissza kell fognom magam mikor élőben találkozunk hogy ne kezdjem el róla tépni lefelé a ruhát akkor ez szerelem?
Barátzónába belerakott.
Elképesztően vágyom rá,falni akarom a testét, ölelni, csókolni, kényeztetni szeretném!
Úgy érzem soha nem fogok leszállni róla, teljesen rákattantam.
Lehet ebből baj? Már arra is gondoltam hogy el kéne rabolni és akkor csak az enyém lehet.
F/28
Ez csak testi vágy.
Ne zaklasd, ha ő nem akar tőled semmit!
"Úgy érzem soha nem fogok leszállni róla, teljesen rákattantam."
Ilyet a megszállott őrültek mondanak.
Keress fel minél előbb egy szakembert!
Ha meg akarod szerezni, nem elég hogy árasztod a tesztoszteronszagot. Az nem valami férfias, ha hagyod, hogy elvakítson a vágy. A nő nem a vaksi kant keresi, hanem aki meg tudja védeni. Vág az esze és erős kívül-belül. Te most még a saját vágyadtól sem tudod megvédeni. Első az önuralom.
Fogd a vágyad munkára. Minél jobban kell, tegyél annál többet magadért. Fejleszd magad ahol csak tudod. Ehhez pont jó turbó a tűz ami benned van. Nézd meg a legvadabb sportverdákat. Sokszáz ló, de precízen kontrollált robbanások hajtják a motort. Akarsz ilyen lenni? Akkor ne fecséreld hülyeségre az üzemanyagot. Égő. Inkább válj hiteles férfivá és soha egy nő nem rak be a nice guy kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!