Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A férjem barátja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A férjem barátja egyre furcsább. Többi lent.

Figyelt kérdés
A férjem barátja furcsán viselkedik. Ha találkozunk bármilyen alkalom miatt, ahol ott van a felesége és az én férjem, rámtapad, folyamatosan velem foglalkozik állandóan a közelemben van, fáraszt a poénjaival. Minden alkalmat kihasznál, hogy segítsen, hozzámérjen. Felhívja a férjemet és rólam beszél. Hogy lehet az ilyen típust leállítani, hogy ne bántsak meg senkit?

2019. jan. 13. 10:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
31%
Én szólnék a páromnak is. De lehet, hogy tudja és csak többest akarnak...
2019. jan. 13. 13:00
 12/13 Yoda m. ***** válasza:

Kedves Kérdező!

#10-es Válaszoló az, akire rá lehet mondani: - Sarkára állt, s a saját érdekét mindenki másénál fontosabbnak tartotta.. - Ez nem nárcizmus! (Pedig sokan így vélekednek, tapasztalom)

Az ember alapvetően ÖNMAGÁÉRT felelős! S csak utána bárki másért. (De ez még a szülő-gyermek kapcsolatra is igaz.)

Ha neked kellemetlen valami/Valaki... tedd meg saját magad érdekében azt, amivel önmagadnak használsz, s ne az legyen az elsődleges szempont, hogy MÁSNAK ne árts! Hogy mert majd akkor

- Vajon Mit Fog Gondolni Rólad! Vagy egy társaságban a többiek... mit fognak gondolni...

Mindenki Azt gondol, amit akar! -

Ez lebegjen előtted. És ha első, második, netán harmadik szóbeli figyelmeztetésedre sem áll el attól, hogy azt tegye, ami fölött esetleg mindenki más szemet is hunyna... de neked kellemetlen...

Megnyugodhatsz afelől, hogy az az "ember" nem vesz Téged komolyan!

És akkor már le is ordíthatod, bele is rúghatsz (tökön a leghatásosabb), vagy egy büdös nagy pofon... vagy bármi olyan, ami elegendően komoly és jelzés értékű kell legyen számára, hogy Te NEM TŰRÖD AZT EL, amit Veled próbálkozik tenni. Hogy VEGYEN MÁR téged KOMOLYAN. És ne érdekeljen, hogy ki mit szól hozzá, s ki hogyan fog téged "lebunkózni". Ha kérdőre vonnak, hogy hát miféle viselkedés ez??

Nyugodt hangon közöld: - Én többször is figyelmeztettem, hogy NE TEGYE! Úgy tűnik, nem vett engem elég komolyan. Sajnálom... -

A legeslegfontosabb: Határozottan figyelmeztetni egyszer, kétszer (de nem kell magyarázkodni, hogy miért), s csak aztán cselekedni!

Az ERŐ legyen Veled... és bátorság!

2019. jan. 14. 19:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megfogadom! 👍 Az 💪 velem van!
2019. jan. 15. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!