Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A férjem barátja egyre furcsább. Többi lent.
Az ilyeneket az elején le kell állítani. Velem is előfordult, hogy nyomultak. Az elején megpróbál az ember nem bunkó lenni, ha csak flörtöl a pasi. Én sohasem mentem bele ezekbe a flörtölésekbe, és nem mai csirke vagyok. Tapizásnál nálam pofonnal kezdődik, és ez lehet közeli barát vagy távoli, nem számít, ha ott van ezer ember, az sem érdekel. Ez alap, hogy senkit nem engedtem/engedek magamhoz közel.
Nem egyszer kikezdtek velem nős pasik is. Az egyiknek a sípcsontjába rúgtam, pedig bármilyen hihetetlen, de nem vagyok erőszakos típus, csak megvédem magam az ilyenektöl.
Volt olyan aki folyamatosan nyomult, telefonálgatott, mindenféle ürüggyet talált. Mivel jóval idősebb volt és régi ismerős, nem akartam dúrva lenni. Egyszer csak vettem a bátorságot és megfenyegettem, ha továbbra is hivogat és nem hagy békén felhívom a feleségét és elmondom, hogy zaklat. Soha többet nem hívott.
Így kell ezt csinálni mindenkivel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!