Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyire kelt ez visszatetszést a szemetekben?
Ha a férfi havi 1-2 alkalommal úgy akar szexelni, hogy előtte fogyasztotok alkoholt?
Nyilván nem kapufa meg társai szint mértékéig, hanem 1, max 2üveg bor, per éjszaka.
Egyébként egyáltalán nem iszik, még csak sört se.
Kizaro ok. Soha nem iszom. Undorodok az alkohol szagatol is mas emberen. Akaratom ellenere ne akarjon senki semmire kenyszeriteni/utasitgatni.
N
Engem nem zavar, ha működik a szerszám és csakis minőségit! A melytorok az kicsit neccesebb, mert nem akarok hányni... bírom, de olyankor furi. Plusz akkor úgy kell időzíteni, hogy nekem utána ne kelljen vezetnem egy jó 12 óráig. Én is szeretek iszogatni, vacsihoz szoktunk 1-1 pohár bort. De amúgy megkérdezhetem, hogy miért? Neked másabb úgy a szex? És a párodnak miért kell innia, az úgy nem jó ha csak koccint veled? Nekem volt úgy hogy én ittam és ő koccintott velem (mármint kitöltöttük, koccintás, majd később lefolyó). Én nem vagyok másabb amúgy alkoholtól szex közben.
26n
Nem sokszor válaszolok, de ezt nem lehet szó nélkül hagynom...már bocsánat, de ennyi "fapina" van közöttünk? A kérdező kicsit fel szeretné dobni az együttlétet némi borral, ebben semmi kivetnivaló nincsen! Örüljön a párja, hogy neki ennyi is elég lenne egy kis pluszhoz.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!