Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győződhetnék meg róla, hogy tetszem-e az unokahúgomnak? És ha igen, akkor hogyan beszéljem le erről?
bazzeg, betépve azt olvastam h h győzödhetsz meg róla h beteszed e a húgodnak... :D:D
am tapizd le azt ha hagyja akkor kefélni akar.
Ezen a képen mindig szakadok XD
Amúgy szerintem egyszerű: oldd meg hogy kettesben legyetek és smárold le. Ha hagyja bejössz neki, ha nem meg nem. De ha nem akarsz ilyen drasztikus lenni akkor csak tedd fel a kérdést: "Ha nem lennénk rokonok járnál velem?" ...a többi a választól függ...
Köszönöm a válaszokat! A lesmárolás megoldás lenne ha én is akarnám a dolgot... Az pedig, hogy leüljek vele beszélni erről, szerintem úgy sem fogja elmondani az igazat. Engem pedig valami zavar vele kapcsolatban és nem tudom elhessegetni a gondolatot, hogy nem csak a rokont látja bennem.
Akinek van még ötlete azt szivesen venném!!!
Dugd meg tisztességessen aztán mondd neki, hogy: csúnya, rossz kutya! Nem szabad!
Babi néni
76/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!