Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak a 7eves unokahugom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak a 7eves unokahugomnak, amikor azt kerdezi, hogy mi az a leszbikus?

Figyelt kérdés
Egyik nap a szobamban neztuk a rajzfilmet amikor azt kerdetze tollem hogy:mi az a leszbikus?Fogalmam nem volt mit mondjak,es keztem kerdezni,hogy hol hallotta es elterelni a szot es szerencsere pont akkor kozbeszoltak.De biztos hogy meg fogja kerdezni,mert ha valami olyat lat vagy hall nekem mondja el.Azt is nekem mondta el eloszor amikor nem reg rajott,hogy nem letezik mikulas.Mit tegyek elmondjam vagy mit kell ilyenkor mondani?
2009. ápr. 21. 14:19
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Nemtom, ezt én is megkérdeztem kiskoromban, nekem azt mondták, ha egy lány jobban szereti a lányokat, mint a fiúkat. Persze egy szót sem értettem belőle, fogalma se volt, hogy mire kell érteni, de hatalmas dilemmát okozott mivel ugye "a fiúk hülyék és én is jobban szeretem a lányokat" :P
2009. ápr. 21. 14:25
 2/9 anonim ***** válasza:
15%
Ez nem rád tartozik hanem az anyjára, magyarázza el ő neki.
2009. ápr. 21. 14:25
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
ideig-óráig lehet kamuzni, de nem javasolt. egyik ismerősömnek van erre egy mondása: csak gyerek, nem pedig hülye. ha sokszor és nagyokat kamuzol neki, úgyis rájön, és csak azt éred el vele, hogy nem hozzád fog fordulni, ha ilyen kérdése lesz.
2009. ápr. 21. 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

az igazat. Úgysem fog leszállni a témáról.

" az olyan lányok a leszbikusak, akik nem fiúkba, hanem lányokba szerelmesek. " Ennyi.

2009. ápr. 21. 14:34
 5/9 A kérdező kommentje:

Koszi a gyors valaszokat!:)

Megprobalom roviden es tomoren elmondani neki csak az a baj mindent megkerdez hogy hogyan,mert,meddig,mikor stb egy kesz regenyt kell meselni neki de ha meg kerdezi megprobalom roviden mondani.

meg 1 szer koszi:D

2009. ápr. 21. 14:44
 6/9 anonim ***** válasza:

szia igen az igazat mondd el, de csak egy mondatban és semmi szexualitás. egy 7 éves kislánynak nem kell részletezni, ha tovább faggat akkor sem. ez akár káros is lehet, ha túl korán túl sokat tud.

egy pszichológus

2009. ápr. 21. 17:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Draga 14:25 lehet,hogy nem ram tartozik de a kislany renegteget van velem,szal elmond ilyen dolgokat mint egy nagytestvernek,en is eloszor a tesimnak mondtam el az ilyesmit,es nem a szuleimnek.Igen szolok az anyjanak csak meg tegnap ota nem talalkoztunk,de ha tole meg nem kerdezte kerdes nelkul nem mondja.Te talan kerdes nelkul csak ugy elmondanad az ilyesmit a lanyodnak egy 7EVES kislnynak?
2009. ápr. 21. 17:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Amugy nem mondanam tovabb a szexualis dolgokig egyaltalan,de azt biztos hogy meg kerdez dolgokat olyan kis kivancsi.
2009. ápr. 21. 17:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy mi az... Hidd el, az a legjobb ha megmondod neki, abból neki is csak hátránya származhat, ha félrevezeted..
2009. ápr. 22. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!