Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos hogy ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos hogy ezek után kerüljük a társaságukat? Vagy túlreagáljuk?

Figyelt kérdés

voltunk egy házibuliban a barátnőmmel még pár hónapja, az egyik jó haverom és a barátnője volt a házigazda, meg még néhány távolabbi ismerős.

Iszogattunk, társasoztunk, beszélgettünk. Semmi extra..

Aztán akik a közelben laktak leléptek, mi meg másik városban ezért ott maradtunk éjszakára, mert már nem volt normális közlekedés.

Na itt kezdődött az amire nem számítottunk és ami miatt már egy ideje nem igazán keressük a társaságukat.

A csajról eddig is tudtuk, hogy “szabad szellemű”.. de konkrétan félmesztelenre vetkőzött, csak egy short volt rajta és ott tette vette magát, mintha mi se történt volna.. na ez már furcsa volt, aztán kb letámadta a barátját és elkezdte fogdosni, vonaglani..

nem mondom, volt mit nézni a csajon, de ez a viselekdés szerintem és a barátnőm szerint is gusztustalan és nem is értjük, mégis hogy gondolta ezt a csaj

2019. jan. 6. 20:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem a barátnőd párcserés szexet akart.
2019. jan. 6. 21:25
 12/16 anonim ***** válasza:
52%

Fiatal egyetemista vagyok és elég laza embernek tartom magam, de ez undorító és baromi gáz. A volt legjobb barátnőm is amikor összejöttek a pasijával és átmentem a barátnőmhöz és ott volt a srác tök simán elkezdtek smárolni (oké ruhában :D) meg hemperegni előttem. Ki is voltam akadva. Oké hogy friss a kapcsolat de ez iszonyat nagy pofátlanság. Nem is vagyunk már barátok (bár nem emiatt de mindegy).

Szóval tök jogos.

2019. jan. 6. 21:33
 13/16 anonim ***** válasza:
35%

Én konzervatív embernek tartom magamat, meg idősebb is vagyok, de azért undorítónak, gusztustalannak nem nevezném. Inkább azt mondanám, kicsit erős. Én a helyedben valószínűleg csak mosolyogtam volna magamban, hogy "fiatalság: bolondság". :-)

Abból indulnék ki, hogy a csaj nyilván ivott rendesen, azért dobta le (ruháján kívül) a gátlásait is.

Végül is a saját barátjával tette, amit tett.

Szerintem túlzás, hogy ezentúl kerülitek a társaságukat. Ha titeket nagyon zavart ez a helyzet, akkor ezentúl hasonló esetben mindenképp úgy szervezzétek, hogy ne kelljen ott aludnotok. Akkor legkésőbb az utolsó másik vendéggel elmentek, és nem kerültök ilyen helyzetbe.

2019. jan. 6. 22:27
 14/16 anonim ***** válasza:
63%
Rohadt konzeratív lehetsz, ha szinte dugnak az orrod előtt, te meg "fiatalság bolondság".
2019. jan. 6. 22:32
 15/16 anonim ***** válasza:
25%
21 évesen kiakadsz a normális szexen egy párnál,én szexeltem volna a pasimmal.. :O OMG.. Vallásos vagy?
2019. jan. 6. 22:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem laktál te még koliban, albérletben...

Lehet, hogy benne lettek volna egy négyesben, lehet hogy nem.

De ezen így kiakadva vergődni?!

Ott maradtatok a nyakukon! (nem biztos hogy hiányoztatok!) Azt csinálták, amit akkor csináltak volna, ha ti is elmentek haza! Ők voltak otthon, miért akartak volna a ti normáitoknak megfelelni?

Amikor elindultatok nem tudtátok hogy milyen a közlekedés? Nem tudtatok volna hamarabb hazamenni?

Ha ez szerintetek gusztustalan volt, akkor nem biztos hogy nagyon fogtok hiányozni nekik.

Nekünk nem hiányoznátok, az biztos!

2019. jan. 7. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!